Πέταξαν έξω από αεροσκάφος πενταμελή οικογένεια

Η απρεπής, κατά τα λεγόμενα της αεροπορικής εταιρείας, συμπεριφορά ενός παιδιού ήταν αρκετή για το προσωπικό της JetBlue να «πετάξει έξω» από το αεροσκάφος μια πενταμελή οικογένεια.

Οι γονείς Ταμίρ Ράαναν και Μάντι Ιφράχ από το Μπρούκλιν ταξίδευαν από το Fort Lauderdale στη Νέα Υόρκη με τα τρία τους παιδιά.

Οπως είπε η Ιφράχ στη NY Post ο ενός έτους γιος τους χτύπησε με τα πόδια του το μπροστινό κάθισμα, την ώρα που το αεροπλάνο ετοιμαζόταν για απογείωση.

Η Ιφράχ ισχυρίζεται πως ο επιβάτης μπροστά της είπε: «Κράτησε τα πόδια του μωρού σου» με την ίδια να ζητά συγγνώμη.

Ο επιβάτης άλλαξε θέση, με τον πιλότο να επιστρέφει το αεροπλάνο στην πύλη και να ζητά από την οικογένεια να κατέβει.

Η Ιφράχ κατέγραψε τοπ περιστατικό σε βίντεο, στο οποίο ο πιλότος τους καλεί να αποβιβαστούν και την ίδια να λέει πως «αυτό είναι γελοίο».

Από την πλευρά της η JetBlue παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή του περιστατικού. Σύμφωνα με την αμερικανική αεροπορική εταιρεία, οι γονείς εκτόξευσαν απειλές και ύβρεις στον επιβάτη, κάτι που τους έκανε να πάρουν την απόφαση να τους ζητήσουν να εγκαταλείψουν το αεροσκάφος.

«Η πόρτα του αεροσκάφους άνοιξε με το προσωπικό να ζητά ευγενικά από την οικογένεια να φύγουν από το αεροσκάφος για να συζητήσουν την κατάσταση.

Οι πελάτες αρνήθηκαν και σύμφωνα με τον νόμο συνόδευσαν την οικογένεια έξω από την πύλη», είπε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η οικογένεια λέει πως τους επιστράφηκαν 500 δολάρια, αλλά δαπάνησαν για το ταξίδι τους 2.000 δολάρια. Ο Ράαναν έχει αποκλειστεί από πτήσεις της εταιρείας.