Πήγε να κάψει το τζιπ του συντρόφου της, αλλά η εκδίκηση της γύρισε μπούμερανγκ

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, λέει η παροιμία, και αυτό σε κάποιες περιπτώσεις ισχύει. Ωστόσο υπάρχουν και στιγμές που η εκδίκηση γυρνάει πίσω σε εκείνον που την απεργάζεται.

Όπως αναφέρει η The Sun, αυτή είναι η περίπτωση μιας γυναίκας από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ, η οποία συνελήφθη για την απόπειρα εμπρησμού του αυτοκινήτου του συντρόφου της.

Σε ένα βίντεο που έγινε viral, φαίνεται η 26χρονη να ανάβει τη φωτιά, αλλά η έκρηξη που προκλήθηκε να την εκτοξεύει πίσω. Η Sydney Parham πετάχτηκε πάνω σε διπλανό αυτοκίνητο από την έκρηξη.

Το βίντεο ανέβηκε στο Youtube και έτσι ταυτοποιήθηκε η δράστις. Ένας γείτονας είδε τις ύποπτες κινήσεις και κατέγραψε το περιστατικό από το διαμέρισμά του. Η 26χρονη είχε φορέσει κουκούλα αλλά και μάσκα λόγω του κορονοϊού. Κρατώντας ένα κόκκινο δοχείο με βενζίνη, άρχισε να αδειάζει το περιεχόμενο μέσα στο αυτοκίνητο.

Όταν φαίνεται να προσπαθεί κάτι να κάνει στο πίσω κάθισμα, τότε ακούγεται η ισχυρή έκρηξη και οι φλόγες πετάγονται από το αυτοκίνητο. Η γυναίκα υπέστη μικροτραυματισμούς και εγκαύματα στο πρόσωπο.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό τι «πυροδότησε» την εκδίκηση, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλλον η γυναίκα έπεσε θύμα απιστίας.