Παγετός στο Δήμο Ωρωπού-Προσοχή στις μετακινήσεις

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ:
ΟΛΙΚΟΣ ΠΑΓΕΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ
Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ωρωπού εφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους καθώς στις περισσότερες περιοχές του Δήμου μας θα επικρατήσει ολικός παγετός (δηλαδή θερμοκρασίες κάτω από 0 μηδέν βαθμούς Κελσίου) μέχρι το πρωί της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου.
Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στους δρόμους όπου υπάρχει πάγος και οι ταχύτητες πρέπει να είναι πολύ χαμηλές και χρειάζεται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Ακόμα και πεζή οι πολίτες πρέπει να είναι προσεκτικοί και αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος παρακαλούνται να αποφεύγουν τις μετακινήσεις.
Αυτή την ώρα (10:00, 26/1) η θερμοκρασία σε Ιπποκράτειο Πολιτεία είναι -3 βαθμοί Κελσίου, σε Καπανδρίτι, Πολυδένδρι, Μαλακάσα, Δροσοπηγή -2 βαθμοί, Αυλώνας, Κάλαμος 0 βαθμοί, Μήλεσι, Μαρκόπουλο 2 βαθμοί, Σκάλα Ωρωπού, Νέα Παλάτια, Ωρωπός, Χαλκούτσι, Συκάμινο, Άγιοι Απόστολοι 3 βαθμοί.
Παρακολουθείστε on line την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων από τους τους μετεωρολογικούς σταθμούς του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που βρίσκονται στο Δήμο μας.
Ιπποκράτειος Πολιτεία: https://penteli.meteo.gr/stations/ippokrateios/