Παγώνει το διαζύγιο Πιτ-Τζολί; Φήμες για επανασύνδεση

«Παγώνουν» σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Us Weekly το διαζύγιό τους η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, με τα διεθνή μέσα να αναφέρουν πως ίσως σκέφτονται μία επανασύνδεση στο μέλλον.

«Η Aντζελίνα Τζολί το βλέπει ως ένα νέο ξεκίνημα” γράφει στο αποκλειστικό του άρθρο το περιοδικό καθώς «η διαδικασία του διαζυγίου έχει παγώσει». «Μετά από την υποβολή αίτησης για διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ τον Σεπτέμβριο του 2016, η Τζολί και τα έξι παιδιά τους πέρασαν εννέα μήνες ως νομάδες κουβαλώντας βαλίτσες από σπίτι σε σπίτι στο Malibu.

Τον Ιούνιο, η 42χρονη ηθοποιός, μαζί με τους Maddox (16), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (11) και τα 9χρονα δίδυμα Knox και Vivienne η οικογένεια μετακόμισε σε μία εντυπωσιακή έπαυλη των 11.000 τετραγωνικών ποδιών στη γειτονιά Los Feliz του Λος Άντζελες» αναφέρει το περιοδικό.

«Αυτή η νέα μετακόμιση είναι ένα ‘μεγάλο βήμα μπροστά’ για τη Τζολί όπως εξομολογήθηκε στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Vanity Fair η star. ‘Προσπαθούμε όλοι μας να θεραπεύσουμε την οικογένειά μας’ είπε άλλωστε και η ίδια” τονίζει το δημοσίευμα.

Μάλιστα, η στάση του Μπραντ Πιτ, ο οποίος έχει σταματήσει να πίνει και έχει ξεκινήσει να δουλεύει μόνος του, έχει κάνει την Αντζελίνα Τζολί να αλλάξει γνώμη και να μην συνεχίσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.

«Απεξαρτήθηκε από το αλκοόλ προκειμένου να την κερδίσει. Γνώριζε πως είχε πρόβλημα και έπρεπε να το λύσει και αυτό ήταν που ήθελε και εκείνη», ανέφερε η ίδια πηγή.

Μάλιστα, το ζευγάρι φαίνεται να κάνει χωριστές συνεδρίες με ειδική σύμβουλο εδώ και ένα χρόνο μαζί με τα παιδιά τους, ενώ φίλοι της Τζολί αναφέρουν πως υπάρχει πιθανότητα εκείνη να τον δεχτεί πίσω εφόσον δείξει έτοιμος να μεγαλώσει την οικογένειά του.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Μπραντ Πιτ στο περιοδικό GQ, ο ίδιος ανέφερε πως το διαζύγιο τον βοήθησε να γίνει ένας καλύτερος πατέρας.

«Μεγάλωσα σε μία πατριαρχική οικογένεια. Ο πατέρας μου ήταν ο πιο έξυπνος και ο πιο δυνατός απ΄όλους παρά τις αμφιβολίες που μπορεί να έχει ένας άνδρας για τον εαυτό του. Αυτό, λοιπόν, με τσάκισε όταν ήρθε το διαζύγιο. Είπα πως πρέπει να είμαι περισσότερα για αυτούς, να τους το δείξω. Δεν ήμουν καλός σε αυτό.

Μέχρι στιγμής κανένα από το ζεύγος δεν έχει κάνει κάποια δήλωση σχετικά με αυτό.

Πηγή πάντως που μίλησε στην Daily Mail αναφέρει πως δεν έχει αλλάξει κάτι πραγματικά μεταξύ τους και ότι γίνεται, γίνεται για χάρη των παιδιών τους.