Παναγιώτης Καραούλας: Μαζική ψήφο της νεολαίας στην Λαϊκή Συσπείρωση για να ικανοποιηθούν οι σύγχρονες ανάγκες μας

Αγαπητοί συντοπίτες,

Ονομάζομαι Παναγιώτης Καραούλας, είμαι 19 χρονών και κατοικώ στο Χαλκούτσι. Είμαι φοιτητής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση δεν τάζουν λαγούς με πετραχήλια στον λαό, τον κοιτούν στα μάτια και του λένε με ειλικρίνεια να πιστέψει στον εαυτό του και να δώσει δύναμη στην δύναμή του.

Γιατί υπάρχει εναλλακτική, βασισμένη στις ανάγκες του λαού και των εργαζομένων και όχι των πλουσίων και των δυνατών. Γιατί δεν είναι ουτοπία να ζήσει κανείς με αξιοπρέπεια. Δεν είναι ανοησία να διεκδικεί κανείς τις ανάγκες του.

Στις φετινές εκλογές επομένως ας σκεφτεί ο καθένας τι θέλει από την ίδια του την ζωή. Να σκεφτεί ιδιαίτερα κάθε νεολαίος:

Θέλεις μήπως να τρέμεις από το κρύο κάθε χειμώνα; Θέλεις να καίγεσαι σε κάθε πυρκαγιά ή να πνίγεσαι σε κάθε καταιγίδα; Θέλεις να κινδυνεύεις κάθε στιγμή να απολυθείς; Θέλεις να ψηφίζεις όχι και να βγαίνει ναι; Θέλεις να πληρώνεις πρόστιμα διοδίων σε αυτούς που σου έλεγαν να μην πληρώνεις γιατί θα είναι στο πλάι σου; Με λίγα λόγια, θέλεις να ζεις με ντροπή, φόβο και ανασφάλεια ή με αξιοπρέπεια;

Επειδή λοιπόν τα «θέλω» σου με τα «θέλω» μας συμπίπτουν, δώσε δύναμη στην δύναμή σου!

Ψήφισε ισχυρό ΚΚΕ παντού, γιατί αν το χρήμα έχει την εξουσία του, ο λαός έχει το Κομμουνιστικό του Κόμμα και την Λαϊκή του Συσπείρωση!

Με εκτίμηση,

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΟΥΛΑΣ

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Λαϊκή Συσπείρωση Ωρωπού»

Φοιτητής Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Παιδαγωγικό Τμήμα