Πανικός στην Εφορία Κοζάνης. Άντρας με τσεκούρι τραυμάτισε σοβαρά εφοριακούς

Πανικός επικράτησε στην Κοζάνη, καθώς σύμφωνα με το OPEN TV, ένας άντρας εισέβαλε στην εφορία με τσεκούρι. Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 13:00 ένας άντρας, κρατώντας ένα τσεκούρι στα χέρια του, μπήκε στην Εφορία Κοζάνης και χτύπησε δύο εφοριακούς, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Οι υπάλληλοι, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα έπεσαν κάτω αιμόφυρτοι, ενώ προκλήθηκε πανικός μεταξύ των υπαλλήλων και του κόσμου που ήταν εκεί. Ο άνδρας συνελήφθη από την Αστυνομία.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της απίστευτης αυτής επίθεσης που έγινε στη ΔΟΥ Κοζάνης. Κάποιοι λένε, ότι ο δράστης που μπήκε με το τσεκούρι και άρχισε να χτυπάει κόσμο, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Διασωληνώθηκε και η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, αφού το τραύμα στο κεφάλι είναι αρκετά “βαρύ”.

Διασωληνώθηκε όμως και μία εργαζόμενη, ηλικίας περίπου 55 ετών, η οποία έχει σοβαρό τραύμα στη μύτη και στο μάτι και σύμφωνα με το kozan, έχει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μία τρίτη εργαζόμενη που τραυματίστηκε στην επίθεση, ηλικίας περίπου 47 ετών έχει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι. Υπάρχει ακόμα μία εργαζόμενη τραυματίας (με πολύ ελαφρύ τραύμα), η κατάσταση της οποίας ευτυχώς, φαίνεται ότι δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης με το τσεκούρι μπήκε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι στην ΔΟΥ Κοζάνης. Το είχε κρυμμένο σε ένα σάκο, για αυτό δεν έγινε αρχικά αντιληπτός.

Η επίθεση στους εργαζομένους έγινε στο Τμήμα Εισοδήματος της ΔΟΥ. Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι της πρωτοφανούς επίθεσης.

Δείτε παρακάτω, εικόνες με το τσεκούρι της επίθεσης:

Στην Κοζάνη πηγαίνει ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύριος Πιτσιλής επικοινώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών.

Επίσης, ενημέρωσε τον υπουργό και τον υφυπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα και Απόστολο Βεσυρόπουλο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δράστης φέρεται να έχει ψυχικά προβλήματα.

Πηγή: kozankozanilife