Παντρεύτηκε ο Παύλος Χαϊκάλης με την αγαπημένη του Μαρία Λύκου

7.11.2015

Τα σκαλιά του Δημαρχείου στη Ραφήνα ανέβηκαν ο πρώην βουλευτής και υπουργός Παύλος Χαϊκάλης με την αγαπημένη του Μαρία Λύκου, το μεσημέρι της Παρασκευής. Το αγαπημένο ζευγάρι ένωσε τη ζωή του με τα χρυσά δεσμά του γάμου, ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Κουμπάροι του ευτυχούς γεγονότος οι Χριστίνα Λαμπίρη με τον σύζυγο της Θανάση Αδαμόπουλο, που με όλη τους την καρδιά έγιναν μάρτυρες στον γάμο των καλών τους φίλων Παύλου και Μαρίας.

Ο γιος του Παύλου Χαϊκάλη, Γιώργος, με την όμορφη συνοδό του, καμάρωνε χαρούμενος τον πατέρα του και την Μαρία Λύκου, με την οποία διατηρεί μία ζεστή και φιλική σχέση.

Ο γαμπρός έφτασε στο Δημαρχείο κρατώντας τρυφερά το χέρι της εκλεκτής του, φορώντας κομψό μπλε σκούρο κουστούμι, λιλά πουκάμισο και μια purple γραβάτα. Η νύφη  έλαμπε από ευτυχία μέσα στο grecian maxi φόρεμα με έναν ώμο σε royal blue απόχρωση.

Με λιτό στολισμό από κατάλευκα λουλούδια και μια προσεγμένη νυφική ανθοδέσμη με λευκά τριαντάφυλλα και λευκές ορχιδέες, ξεκίνησαν την κοινή διαδρομή τους για έναν ανθόσπαρτο βίο.