Παντρεύτηκε την 91χρονη αδερφή της γιαγιάς του και απαιτεί σύνταξη χηρείας! Στα 23 του!

Αυτός 23 ετών κι εκείνη 91! Παντρεύτηκαν το 2015 και τώρα, μετά τον θάνατο της «καλής» του, ο 25χρονος πλέον δικηγόρος απαιτεί από το κράτος σύνταξη χηρείας.

«Αγαπούσα τη Yolanda με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, με τον πιο αγνό τρόπο που μπορεί να αγαπά κανείς. Αυτό το συναίσθημα, μαζί με τον πόνο που μου προξένησε ο θάνατός της, θα με συνοδεύει μέχρι να φύγω κι εγώ από τη ζωή» δήλωσε ο νεαρός σε τοπική εφημερίδα στις αρχές της εβδομάδας, εξηγώντας ότι είναι αποφασισμένος να οδηγήσει την υπόθεση στο ανώτατο δικαστήριο.

Ωστόσο, οι Αργεντινικές Αρχές, αρνούνται να του εκχωρήσουν σύνταξη χηρείας μετά τον θάνατο της «ώριμης» νύφης που μάλιστα ήταν και αδερφή της γιαγιάς του, με το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας να υποστηρίζει ότι αυτός ο γάμος δεν ήταν νόμιμος.

Παρά την διαφορά… 68 ετών με την αγαπημένη του, ο Mauricio Ossola επιμένει ότι ο γάμος του με την Yolanda Torres ήταν καθ’ όλα νόμιμος και ότι δεν επρόκειτο για απάτη. Σύμφωνα με τον νεαρό άνδρα, ο έρωτας του ζευγαριού αναπτύχθηκε σιγά σιγά κατά τη διάρκεια των χρόνων που  έμεναν στο ίδιο σπίτι και, όπως υποστηρίζει, η απόφαση για τον γάμο ήταν η τελευταία επιθυμία της 91χρονης γυναίκας, η οποία προφανώς ήθελε να τον εξασφαλίσει οικονομικά για τα επόμενα χρόνια.