Παπα-Νικόλας από την Κοζάνη: Δίνει μούτζα στους αρνητές και απαντά στους ιερείς

Ο κόσμος πεθαίνει αβέρτα και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο το ντουνιά. Δεν έγινε μόνο για τους ορθοδόξους στην Ελλάδα που λένε αυτοί για να μας χώσουν το 666 μέσα στο δάχτυλο. Βρε είστε στα καλά σας; Χαζαμάρες των χαζαμάρων, ώ χαζαμάρες. Πήραν κόσμο στο λαιμό τους οι παπάδες οι απλοί και οι πνευματικοί. Είμαι πολύ εξοργισμένος

Viral έχει γίνει το βίντεο με έναν ιερέα από την Κοζάνη, ο οποίος τα χώνει σε όσους αρνούνται να εμβολιαστούν και δηλώνουν δύσπιστοι με τον κορονοϊό.

Πήρανε κόσμο στο λαιμό τους οι παπάδες και οι πνευματικοί παπάδες… μορφωμένοι τα λένε αυτά. Ο πάσα μήτρος και ο πάσα γελαδιάρης και χωραφιάρης γίνηκαν γιατροί και λοιμωξιολόγοι λέει χαρακτηριστικά.

Ο ιερέας διηγείται την ιστορία γυναίκας που όταν τη ρώτησε αν έκανε το εμβόλιο, εκείνη απάντησε πως δεν το βάζει μέσα της γιατί είναι του σατανά, όπως της είπε ο πνευματικός της. Ποιος πνευματικός σου; Μ’ αυτόν πήγαινα σχολείο και δεν ήξερε καν να διαβάσει τη λέξη πυρετός, με ρωτούσε εμένα τι γράφει, τονίζει.

Το βίντεο με το χαρακτηριστικό απόσπασμα ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Facebook ο Ηλίας Μόσιαλος, καθηγητής πολιτικής της υγείας στο LSE, με σχόλιο μία αποστροφή του παπα-Νικόλα:

Τον λύκο τον βλεπς

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO