Παππάς: “Πήγα στον Κορυδαλλό για την Ηριάννα, η πλειοψηφία των δημοσιογράφων δεν ξέρει μπάσκετ”

Ο Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Θανάση Σκουρτόπουλο, τη μη κλήση του στην Εθνική και την κόντρα που έχει ανοίξει με τους δημοσιογράφους.

Μεταξύ άλλων ο Παππάς είπε σε συνέντευξή του στο Vice:

Για το περιστατικό με τον Θανάση Σκουρτόπουλο: “Σε έναν αγώνα μέσα στο γήπεδο υπάρχει και το trash talking όπου προσπαθείς με προφορικό τρόπο να επηρεάσεις την ψυχολογία του αντιπάλου. Τώρα βέβαια ίσως η αντίδρασή μου να έκρυβε και μια πικρία για τη μη κλήση στην Εθνική, αλλά όλα καλά”.

Για τους δημοσιογράφους: “Η πλειοψηφία δεν το γνωρίζει το άθλημα. Έχει τεράστια διαφορά να βλέπεις από το να παίζεις. Και εγώ 20 χρόνια τρώω παστίτσιο, δεν ξέρω να το φτιάχνω”.

Για την μη κλήση στην Εθνική: “Το έχω ξαναζήσει δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Μία φορά έχω κληθεί. Το να κληθώ είναι περίεργο, το να μην κληθώ είναι συνηθισμένο για εμένα”.

Για το γήπεδο μπάσκετ που έφτιαξε στον Κορυδαλλό κα την Ηριάννα: “Δεν γνώριζα πολλά πράγματα και πήγα στον Κορυδαλλό για να μάθω περισσότερα. Εμένα το μπάσκετ δεν είναι η ζωή μου, είναι ένα μέρος της ζωής μου. Όπως λέω και στους φίλους μου παίζω και μπάσκετ, δεν παίζω μόνο μπάσκετ. Το άθλημα μου έχει προσφέρει αναγνωρισιμότητα, χρήματα, τα συναισθήματα που βιώνω μπαίνοντας μέσα στο γήπεδο, αλλά όλα αυτά θα διαρκέσουν μέχρι τα 30-35, μετά θα πρέπει να κοιτάξεις άλλα πράγματα.

Όσο και αλτρουιστική να φαίνεται αυτή η πρωτοβουλία, κατά βάθος είναι εγωιστική, υπό την έννοια ότι με γέμισε με ευχάριστα συναισθήματα και ικανοποίηση. Έχω κάποια δικά μου άτομα μέσα, αλλά δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Ήθελα να βοηθήσω μια ομάδα ανθρώπων, η οποία είχε ανάγκη από κάτι τέτοιο.

Για τη σχέση του με το ΚΚΕ: “Ο αδερφός μου άνηκε στο ΠΑΜΕ και έχω μέσα στο κόμμα ανθρώπους που θεωρώ ικανούς και καθαρούς. Εγώ δεν έχω ψηφίσει ποτέ”.

alfavita.gr