Παράδοση τροφίμων στους Πολύτεκνους Ωρωπού από την Ομάδα Αλληλεγγύης

6.5.2016

Η Ομάδα Αλληλεγγύης Προσφύγων Μαλακάσας στην προσπάθεια να στηρίξει τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου Ωρωπού, σε συνεννόηση και συνεργασία με τους μετανάστες και πρόσφυγες συνέλεξε και παρέδωσε με ένα 10 τόνο φορτηγό του Δήμου Ωρωπού, τρόφιμα, στους πολύτεκνους του Δήμο μας.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Παράδοση τροφίμων στα γραφεία του συλλόγου πολυτέκνων Ωρωπού

Σε συνεννόηση και συνεργασία με τους μετανάστες και πρόσφυγες συλλέξαμε και παραδώσαμε με ένα 10 τόνο φορτηγό του Δήμου Ωρωπού, τρόφιμα, στους πολύτεκνους του Δήμο μας.

Μέσα από τα κοινωνικά ιατρεία,παντοπωλεία,κοινωνικές κουζίνες και όλες αυτές τις δομές που εδώ και χρόνια οι Αλληλέγγυοι στηρίζουν και θα συνεχίσουν να στηρίζουν σε πείσμα όλων αυτών που μας θέλουν διχασμένους,μόνους και εύκολους στόχους!

Απέναντι στην σχέση υποτίμησης και υποταγής που συνιστούν η ελεημοσύνη και η φιλανθρωπία, να αντιπαραβάλλουμε την αμεσότητα, την ισοτιμία και την αξιοπρέπεια της αλληλεγγύης.

Μόνη μας δυνατότητα για να μην καταντήσουμε επαίτες είναι μαζί με την συλλογική μας αντίσταση και τους ανυποχώρητους αγώνες να στηρίξουμε μέσα στα χωριά μας, τα κοινωνικά δίκτυα αλληλοβοήθειας.

Για την τροφή, τον ρουχισμό, τη στέγαση, το ρεύμα, την γνώση, την δημιουργικότητα.

Κανένας μόνος / καμία μόνη ποτέ και πουθενά.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, η συλλογική αντίσταση
η δύναμή μας!

Οι αλληλέγγυοι για τους πρόσφυγες της Μαλακάσας, δηλώνουμε πως θα είμαστε και θα παραμείνουμε αλληλέγγυοι, σ’ όλους τους κυνηγημένους, στους διωγμένους, στους πεινασμένους, στους απολυμένους, στους άνεργους, στους άστεγους, στους φτωχούς Ξένους και Έλληνες, είμαστε μαζί τους, είμαστε κομμάτι τους.