Παραδόθηκε ο νεαρός που χτύπησε τον Κουμουτσάκο

13.11.2015

Παραδόθηκε μόνος του ο 22χρονος που παραδέχεται ότι χτύπησε τον Κουμουτσάκο στο Σύνταγμα την περασμένη Πέμπτη 5 Νοεμβρίου.

Ο δράστης, με το «μαύρο τζόκεϊ», που φαίνεται ξεκάθαρα σε βίντεο και φωτογραφίες να χτυπά τον βουλευτή της Ν.Δ., αναγνώρισε και επιβεβαίωσε τον εαυτό του στα βίντεο και πρόκειται να καταθέσει τις επόμενες μέρες με τον δικηγόρο του. Επίσης παρουσιάστηκε στη ΓΑΔΑ και ο 50χρονος που διακρίνεται στις επίμαχες φωτογραφίες, με το μαύρο σακάκι και το τζιν.

Τα πλάνα που έχει η αστυνομία στα χέρια της δείχνουν ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του 22χρονου  και τον ίδιο να κινείται έξαλλος μέσα από το πλήθος προς τον βουλευτή και μόλις τον φτάνει να του ρίχνει μπουνιά στο πρόσωπο. Ο ξυλοδαρμός έγινε μπροστά στους αστυνομικούς των ΜΑΤ.

Η αστυνομία τον συμπεριελάμβανε μέσα σε εκείνους που είχε ταυτοποιήσει, χωρίς όμως να καταφέρει να τον συλλάβει εντός του αυτοφώρου, παρά το γεγονός ότι είχε ψάξει στο σπίτι του και στα μέρη που σύχναζε. Μια εβδομάδα μετά όμως παρουσιάστηκε μόνος του στη ΓΑΔΑ, όπου και του έγινε επίδοση κλήσης σε ανωμοτί κατάθεση.

Ο νεαρός έχει ήδη ποινικό μητρώο, καθώς είχε συλληφθεί στις 19-1-2011 στη συμβολή των οδών Θερμοπυλών και Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο για τον ξυλοδαρμό ενός Πακιστανού και την αρπαγή 100 ευρώ από αυτόν. Τότε είχε αφεθεί με περιοριστικούς όρους για να συλληφθεί ξανά μαζί με έναν 16χρονο,  στις 16-9-2015 στη συμβολή των οδών Αγίων Πάντων και Σοφοκλέους στην Καλλιθέα, καθώς είχαν βρεθεί στην κατοχή του ειδικά ρόπαλα που να σπάνε προθήκες καταστημάτων.

Εκτός όμως από τον 22χρονο παρουσιάστηκε στη ΓΑΔΑ και ο 50χρονος που φαίνεται στα πλάνα με μαύρο σακάκι και τζιν να επιτίθεται στον κ. Κουμουτσάκο.

Έχει σχηματιστεί δικογραφία για ξυλοδαρμό εις βάρος των δύο που παρουσιάστηκαν και τριών ακόμα.