Παραιτήθηκε η διευθύντρια του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Ωρωπού

 

Παραιτήθηκε πριν καλά  καλά αναλάβει τα καθήκοντά της η Διευθύντρια του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Δήμου Ωρωπού, καθώς δεν μπόρεσε να εγκατασταθεί μόνιμα στην περιοχή.

Η Διευθύντρια είχε κάνει αποδεκτή την πρόσληψή της μετά από σχετική προκήρυξη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής  που είχε γίνει, αλλά δεν κατόρθωσε να προσαρμοστεί στα νέα της καθήκοντα και στις απαιτήσεις προετοιμασίας για την ομαλή  έναρξη λειτουργίας  του σχολείου.

Η διαδικασία θα πρέπει, πλέον, να ξεκινήσει από την αρχή. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες η διαδικασία δεν αναμένεται να καθυστερήσει ιδιαίτερα, καθώς έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης της. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται νέα προκήρυξη και αποδοχή της θέσης από τον ενδιαφερόμενο.

Όμως ένα έγγραφο του υπουργείου Παιδείας  προς τη Δημοτική Αρχή ήρθε να ανάψει νέες φωτιές, καθώς μετά από καταγγελία, αναμένεται να συσταθεί πενταμελής επιτροπή η οποία θα ελέγξει εάν το κτίριο πληροί όλες τις προδιαγραφές που ορίζει η κείμενη νομοθεσία  για την λειτουργία του.

Την Τρίτη, 15 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Δημαρχείο Ωρωπού, υπό την προεδρία του Δημάρχου κ. Θωμά Ρούσση και όλων των εμπλεκόμενων φορέων για να εκτιμηθεί η κατάσταση και να γίνουν οι δέουσες ενέργειες, ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες ταχύτατα και το σχολείο να λειτουργήσει.