Παραιτείται ο… Αλαφούζος;

21.11.2015

“Βόμβες” από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο. Με δήλωσή του, τόνισε πως θα συγκαλέσει το Δ.Σ. της ΠΑΕ και προτίθεται να υποβάλει την παραίτησή του από την ηγεσία του “τριφυλλιού”, ενώ θα εξεταστεί αν θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League.

“Αύριο θα συγκαλέσω εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπου προτίθεμαι να υποβάλω την παραίτηση μου. Θα εισηγηθώ στο Διοικητικό Συμβούλιο να εξετάσει εάν θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει να συμμετέχει στο πρωτάθλημα”, ανέφερε χαρακτηριστικά και δρομολογούνται ραγδαίες εξελίξεις στο “πράσινο στρατόπεδο”.

Αυτή την ώρα στενοί συνεργάτες του προσπαθούν να τον μεταπείσουν ώστε να μην παραιτηθεί και η ομάδα μπει σε μεγαλύτερες περιπέτειες.

Εκείνο που έχει ενοχλήσει τον κ. Αλαφούζο είναι το γεγονός ότι ενώ τις προηγούμενες μέρες είχαν προηγηθεί συναντήσεις με τους οργανωμένους ώστε να μην δημιουργηθούν έκτροπα τελικά αυτά δεν αποφεύχθηκαν. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι υπήρχαν πληροφορίες ακόμη και για προβοκάτσια κι επισημάνθηκε στους οργανωμένους.της θύρας “13”.