ΛΑΙΚΗ-ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ-ΩΡΩΠΟΥ 1

ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΗ ούτε για αστείο για τους επανεμφανιζόμενους «σωτήρες» του τόπου

 

Οι κ.κ. Καμπιώτης και Ηλιάσκος, που έχουν αυτοανακηρυχτεί υποψήφιοι δήμαρχοι, υπήρξαν δημοτικοί σύμβουλοι και στελέχη (πρόεδρος του λιμενικού ταμείου και αντιδήμαρχος αντίστοιχα) της δημοτικής αρχής του κου Οικονομάκου, στελέχους της ΝΔ, την περίοδο 2011-2014.

Μαζί του, μεταξύ άλλων, συμφώνησαν και αποφάσισαν την παράδοση σε εργολάβο της καθαριότητα στην μίση επικράτεια του δήμου μας, που σήμερα το μάρμαρο το πληρώνουν οι εργαζόμενοι του δήμου που απολύονται και οι δημότες με τα υπέρογκα δημοτικά τέλη.

Οι ίδιοι συμφώνησαν και ψήφισαν για την υπέρογκη αύξηση των δημοτικών τελών ύδρευσης και ηλεκτροφωτισμού.

Μαζί συμφώνησαν και ψήφισαν για την μεγάλη αύξηση των τροφείων στους παιδικούς σταθμούς.

Μαζί υπήρξαν υποστηρικτές της ύπαρξης των διοδίων στην περιοχή μας, ζητώντας ως διοίκηση δίκαιο (!!!) αντίτιμο για τους δημότες μας.

Μαζί υποστήριξαν την δημιουργία εργοστασίων «βιομάζας» στον Αυλώνα.

Μαζί συμφώνησαν και ψήφισαν υπέρ της αξιοποίησης του προγράμματος «Jessica», για να παραδοθούν σε εργολάβους δημοτικές υποδομές και έργα.

Μαζί συμφώνησαν και ψήφισαν για την εφαρμογή των τοπικών σχεδίων για την απασχόληση εργαζομένων με συνθήκες «γαλέρας».

Μαζί ήταν σύμφωνοι με την πρόσληψη ΜΚΟ τις οποίες αξιοποίησαν ως «δουλέμπορους» για τις προσλήψεις εργαζομένων στον δήμο.

Μαζί συμφώνησαν για την πρόσληψη εργολάβου-catering (!!!) για την σίτιση των νηπίων στους παιδικούς σταθμούς.

Τελικά και οι δύο τους, έχοντας ασκήσει διοίκηση από κοινού επί τέσσερα χρόνια, δεν μπορούν να κρύψουν τα πεπραγμένα τους εις βάρος της καθημερινότητας του λαού της περιοχής μας, εις βάρος της βελτίωσης της ζωής του, εις βάρος των συμφερόντων του, και τελικά εις βάρος της ευημερίας του τόπου μας.

Οκτώβριος 2018,

Το γραφείο τύπου

www.lsoropou.wordpress.com