ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ: Πρόταση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής

22.12.2015

Πρόταση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση ολόκληρης της αλήθειας «γύρω από το βασανιστικό ερώτημα του ελληνικού λαού», όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, «πώς ξεκίνησε η δημοσιονομική κρίση, καθώς και η κρίση ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας» την οποία κατέθεσε στη Βουλή σύσσωμη η ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

«Οι απαντήσεις στο ερώτημα αυτό θα διευκολύνουν και τη λήψη και εφαρμογή μιας πολιτικής εξόδου από αυτήν την πολυδιάστατη κρίση» επισημαίνεται και τονίζεται πώς γνωρίζοντας «ότι δεν διαθέτουμε τον αναγκαίο αριθμό βουλευτών για να ξεκινήσει η διαδικασία, κάνουμε έκκληση στους βουλευτές των άλλων κομμάτων του συνταγματικού τόξου, οποιαδήποτε θέση κι αν υποστηρίζουν στα καυτά αυτά ζητήματα, να προστρέξουν στην συνυπογραφή της πρότασης, με οποιοδήποτε σκεπτικό εκείνοι επιλέξουν».

«Η πλήρης αλήθεια πρέπει να δοθεί στον ελληνικό λαό. Οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών καθιστούν επιτακτική την ανεύρεση αυτής της αλήθειας. Δεν επιτρέπεται να αιωρούνται ζητήματα, τα οποία ταλαιπωρούν τη χώρα και αυξάνουν την πολιτική και οικονομική αβεβαιότητα» καταλήγει.