Πατέρας βiαζε την κόρη του και ένα κορίτσι που είχε αποκτήσει μαζί της

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία η φρικιαστική υπόθεση ενός άνδρα, ο οποίος απέκτησε τουλάχιστον έξι παιδιά με μία από τις κόρες του, ενώ συστηματικά βiαζε και κακοποιούσε σeξουαλικά δύο από τα παιδιά του.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, βίαζε επανειλημμένως και ένα από τα κορίτσια που η κόρη του είχε φέρει στον κόσμο, αποτέλεσμα του βiασμού της από τον ίδιο.

Ο άνδρας κατηγορείται πως είχε πείσει τα παιδιά του να κάνουν στοματικό με τον ίδιο υποβάλλοντάς τα σε «πλύση εγκεφάλου» και δημιουργώντας έναν «ψεύτικο κόσμο» για να χειραγωγεί τα θύματά του.

Ο άνδρας, όπως αναφέρει η Daily Mail, αρνείται την ενοχή του σε 36 κατηγορίες ενώ η δίκη του στο δικαστήριο Swansea Crown Court αναμένεται να διαρκέσει τρεις εβδομάδες.

Από την πλευρά της εισαγγελίας, ο Τζον Χίπκιν είπε στους ενόρκους πως ο κατηγορούμενος συστηματικά παρενοχλούσε και χειραγωγούσε τα θύματά του, σε σημείο που η βούλησή τους υποτασσόταν πλήρως στη δική του. Ο άνδρας χρησιμοποιούσε τον έλεγχο που είχε στις κόρες του για τη δική του σeξουαλική ικανοποίηση και «τις έκανε ό,τι ήθελε».

Ο Χίπκιν τόνισε πως υπήρχαν και ενδείξεις μαγείας και μυστικισμού στην επιβολή του ελέγχου, με τον κατηγορούμενο να δημιουργεί μυστικιστικές φιγούρες που ήταν σε επικοινωνία με τα κορίτσια και τους έλεγαν να κοιμηθούν με τον ίδιο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία DNA που επικαλέστηκε ο εισαγγελέας, ο άνδρας ήταν ο πατέρας τουλάχιστον έξι παιδιών που είχε αποκτήσει με μία από τις κόρες του, ενώ το κορίτσι ήταν κάτω των 16 ετών όταν έμεινε πρώτη φορά έγκυος από τον ίδιο τον πατέρα του.

 

e-daily