Πατέρας Τσιτσιπά: Ο Στέφανος δεν χρειάστηκε να κάνει το εμβόλιο γιατί είναι αθλητής

Όπως είπε ο Απόστολος Τσιτσιπάς στην ΕΡΤ, ο αθλητής δεν χρειάστηκε να κάνει το εμβόλιο ακριβώς λόγω της ιδιότητας του αυτής: Οι αθλητές έχουν αρκετά δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση προκύψει.

Εξάλλου, οι αθλητές «λαμβάνουν τα μέτρα που είναι απαραίτητα (μάσκες, ελεγχόμενες μετακινήσεις), βρίσκονται σε ελεγχόμενο περιβάλλον και κάνουν σχεδόν κάθε μέρα PCR και Antigen Tests, όπως και ο καθένας μας φαντάζομαι όταν χρειάζεται».

Ο πατέρας του Στέφανου πρόσθεσε πως «ο καθένας, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει, εκτιμά τις συνθήκες και πράττει. Όσον αφορά για την αναγκαιότητα των εμβολίων, πιστεύω ότι έχουμε μεγάλο αριθμό σπουδαίων επιστημόνων και σπουδαίων ειδικών γιατρών και είμαι πεπεισμένος ότι μπορούν αλλά και επιβάλλεται να ενημερώνουν τους πολίτες σχετικά με το τι πρέπει να ακολουθήσουν για να θωρακίσουν την υγεία τους».

Τέλος, όπως μετέδωσε η δημόσια ραδιοτηλεόραση, ο Απόστολος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στο έργο της πολιτείας λέγοντας πως οφείλει να ενημερώνει και να δίνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις στους πολίτες, ενώ εκτίμησε πως η ελληνική πολιτεία το έχει πετύχει αυτό, σε μεγάλο βαθμό.

newsbeast.gr