Παύλος Γαλακτερός: Επέστρεψε από το survivor την πιο κατάλληλη στιγμή! Η πρώτη του ανάρτηση

Ο Παύλος Γαλακτερός βρίσκεται ήδη από χθες στην Ελλάδα, ύστερα από την αποχώρησή του από το Survivor. Το “καλό παιδί” του reality επιβίωσης – όπως χαρακτηρίστηκε ο νεαρός παίκτης – επέστρεψε στην πατρίδα και στα αγαπημένα του πρόσωπα, οι οποίοι τον στήριζαν από την πρώτη στιγμή.

Μάλιστα, ο Παύλος γύρισε την πιο κατάλληλη στιγμή, καθώς η μικρή του αδερφή Σοφία είχε τα γενέθλιά της! Η κόρη του Νάσου Γαλακτερού και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου έκλεισε τα 7 της χρόνια και δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο χαρούμενη που γιόρτασε τη σημερινή μέρα μαζί με τον αδερφό της.

«Τα ωραιότερα γενέθλια που θα μπορούσε να ονειρευτεί. Να κλείνει τα 7 παρέα με τον άνθρωπο που αγαπάει περισσότερο στον κόσμο. Χρόνια πολλά λουλουδάκι μας μικρό! Ξανά και για πάντα μαζι!» έγραψε στα social media η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Ο Παύλος Γαλακτερός, με αφορμή τα γενέθλια της αδερφής του, επέστρεψε στα social media και έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Η καλύτερη υποδοχή! Τέσσερις μήνες και 18 ώρες πτήσης μετά η ζωή μπαίνει στους κανονικούς τους ρυθμούς. Αισθάνομαι τυχερός κι ευλογημένος για όσα έζησα, έμαθα και ένιωσα. Για την αγάπη που πήρα από ανθρώπους που δεν γνώριζα και για την αγάπη που με περίμενε μόλις προσγειώθηκα. Και γι αυτή τη μικρή που θέλει συνέχεια από χθες να παίζουμε survivor. ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους για τα μηνύματα και την υποστήριξη. Είναι ανεκτίμητα και συγκινητικά».

Φορώντας τις μπαντάνες τους από το Survivor, ο Παύλος και η μικρή Σοφία έπαιξαν και διασκέδασαν με τη ψυχή τους!

tlife.gr