Παύλο Χαϊκάλη…!!! Γύρνα σπίτι, πάραυτα…!!!

Κανείς δε μπορεί να κατηγορήσει τους δημοσιογράφους σαν ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ όταν ενωμένοι σαν μια γροθιά και σαν «Άγγελοι του Μαξίμου» τρέχουν από κανάλι σε κανάλι και επιστρατεύουν και τον κάθε πικραμένο να μου ξεκαθαρίσει πως εσύ, ο θεατρίνος, είσαι που την έκανες την πατατιά!
Μα κι εσύ, ρε Παύλο μου, με αυτό το σενάριο της αχαλίνωτης φαντασίας σου και απαράδεχτο για την Ελληνική Βουλή των «ΑΓΓΕΛΩΝ και των ΕΥΑΓΓΕΛΩΝ» έρχεσαι να χαλάσεις την πιάτσα και να βάλεις μπουρλότο στα θεμέλια της άσπιλης Δημοκρατίας μας που με ιδρώτα και αίμα αγωνίζονται να κρατήσουν αναλλοίωτη και αμόλευτη Σαμαράς και Βενιζέλος…!!!
Κολλάει η ρετσινιά του μιζαδόρου και του μιζαδοροδοκούμενου στον Ναό της Δημοκρατίας, στη Βουλή των Ελλήνων;

Ρε παιδιά, δημοσιογράφοι και δημοσιογραφίσκοι παλικάρια μου, δεν πειράζει αν κάποιοι κατά κόρον σας λένε αλήτες, ρουφιάνους και πουλημένους – αφήστε τον κόσμο να λέει – δείξτε κι εσείς μια σταλιά κατανόηση στον Παύλο… Παρεκκλίνετε λίγο απ’ την γραμμή που σας δίνουν οι εργοδότες σας και μην ζητάτε την κεφαλή του βουλευτή Χαϊκάλη επί πίνακι!
Τον καταλαβαίνω τον καημό που εκφράζετε. Οι ηθοποιοί πρέπει να κάτσουνε στα αυγά τους, όπως λέτε, και να μην μπλέκονται στα χωράφια της πολιτικής. Γιατί αν «Ηθοποιός σημαίνει φως» και ανάψει καμιά λάμπα να ξεστραβωθούμε, εσείς τι θα κάνετε μετά; Με τι μούτρα θα μαζεύετε τα κατεβασμένα παντελόνια σας;

γράφει ο Πολ Γραμμένος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *