Περήφανη νίκη του Βασίλη Περγάλια του έδωσε τρίτη δημαρχιακή θητεία

Ανίκητος! Με ένα ακόμα εκλογικό θρίαμβο ο Βασίλης Περγάλιας σφράγισε τη Κυριακή 8 Οκτωβρίου την τρίτη συνεχόμενη θητεία του στο Δήμο Τανάγρας.

Μια περιφανή νίκη με ποσοστό 52,89% από τον πρώτο γύρο σηματοδοτώντας τη συνέχιση ενός φιλόδοξου προγράμματος ανάπτυξης της περιοχής. Της τρίτης βιομηχανικής περιοχής της χώρας που για δεκαετίες είχε αφεθεί στη τύχη της.

Ο Βασίλης Περγάλιας με έργα 112 εκατ. ευρώ φιλοδοξεί να συνεχίσει αυτή την αλλαγή στο τόπο του και να γράψει τη δική του αυτοδιοικητική ιστορία. Την ιστορία του ανανεωτή του Δήμου Τανάγρας, του δημάρχου των μεγάλων έργων.

Ήταν ένα στοίχημα που κέρδισε επάξια. Ο Ταναγραϊκός λαός αποφάσισε να συνεχίσει με τον Βασίλη Περγάλια επενδύοντας στη σταθερότητα και το υπαρκτό όραμα που υλοποιείται τα τελευταία εννέα χρόνια με μεθοδικότητα.

Οι πολίτες απέρριψαν τα πειράματα και τις ανέξοδες υποσχέσεις. Τα ωραία λόγια και τις ανούσιες αντιπαραθέσεις. Είπαν ένα μεγάλο ναι στην ουσία της πολιτικής και της συνέχισης ενός προγράμματος που έχουν μπροστά στα μάτια τους. Στη συνέπεια, στην εργατικότητα στη προοπτική.

Ο Βασίλης Περγάλιας φέρει στους ώμους του βαριά την ευθύνη της εμπιστοσύνης των πολιτών της Τανάγρας που επιζητούν κι άλλα έργα, καλύτερη ποιότητα ζωής, δουλειά και ίσα δικαιώματα για όλους,

Στη νικητήρια ομιλία του το βράδυ της Κυριακής ευχαρίστησε όλους όσοι τον εμπιστεύτηκαν. Όλους όσοι έδωσαν μαζί ένα καθαρό και έντιμο αγώνα. Όλους όσοι αγωνίστηκαν στο πλευρό του. Ευχαρίστησε δε ιδιαίτερα, συγκινημένος, την κόρη του Άγκη για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση της στον εκλογικό αγώνα του.

Επεσήμανε όμως ότι θα είναι δήμαρχος όλων των πολιτών γιατί πάντα θέλει να ενώνει τον τόπο.

Συνολικά ο συνδυασμός του «Εμείς η Κοινωνία» εκλέγει 15 δημοτικούς συμβούλους.