Περήφανος παππούς ο Παύλος Χαϊκάλης μας δείχνει χαρούμενος την πρώτη φωτογραφία του εγγονού του

Χαρμόσυνα νέα για την οικογένεια Χαϊκάλη και ειδικότερα για τον θρυλικό ηθοποιό Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος έγινε παππούς μόλις στα 69 χρόνια εν ζωή. Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαρμόσυνο, από το να έρθει μια νέα ζωή σε μια οικογένεια, πόσο μάλλον όταν γίνετε κάποιος παππούς. Η ευτυχία διπλασιάζετε.

Το πρώτο του εγγονάκι

Το πρώτο του παιδί απέκτησε ο γιος του διάσημου ηθοποιού Παύλου Χαϊκάλη κάνοντας την οικογένεια Χαϊκάλη πανευτυχή.

Ο διάσημος παππούς σαρώνει στο σανίδι του θεάτρου Άλσος με την παράσταση “Το δικό μας σινεμά”. Είναι τόσο ενθουσιασμένος με τον εγγονό του που ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία του μικρού.

“Έλα στον παππού. Αστεράτος ο μάγκας”, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία του για αυτή την τόσο ξεχωριστή στιγμή, στη ζωή του γιου του.

Πρόκειται για τον Γιώργο Χαϊκάλη. Μέχρι πρότινος εργαζόμενος ως μπάρμαν σε μπαρ του νέου Ηρακλείου και μοναχογιός του αγαπημένου κωμικού μας Παύλου Χαϊκάλη.

Ο Παύλος Χαϊκάλης απέκτησε τον πολυαγαπημένο του γιο από προηγούμενο γάμο του. Όπως λέει συχνά ο ίδιος, είναι το πολυτιμότερο κατόρθωμα του σε αυτή τη ζωή, παρά τις τεράστιες επιτυχίες που έχει κάνει σε κινηματογράφο ,θέατρο όπως και τηλεόραση.