Περιοδεία Κ. Μαρκόπουλου στο Δήμο Τανάγρας-Συναντήθηκε με το Δήμαρχο Βασίλη Περγάλια

Οργώνει, από άκρη σε άκρη, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, με τον συνδυασμό «Στερεά Περιφέρεια» Κώστας Μαρκόπουλος. Στο πλαίσιο των περιοδειών του, την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, περιόδευσε στο Δήμο Τανάγρας.

Ο  Κ. Μαρκόπουλος επισκέφτηκε τα Δερβενοχώρια και συγκεκριμένα τα χωριά  Στεφάνη, Πύλη και Σκούρτα, όπου είχε συναντήσεις με τους κατοίκους και άκουσε τα προβλήματα τους.

Ακολούθως, μετέβη στην Τανάγρα και τα Οινόφυτα, όπου συναντήθηκε με νεολαίους οι οποίοι του εξέθεσαν τα προβλήματα τους και την ανάγκη η περιοχή να αποκτήσει μια πιο βιώσιμη ανάπτυξη. Κυρίως στα Οινόφυτα του έθεσαν το πρόβλημα της περιβαλλοντικής ρύπανσης, του παράδρομου της εθνικής που είναι σε κακή κατάσταση και της ανησυχίας τους για την ποιότητα ζωής τα  επόμενα χρόνια.

Τελευταίος σταθμός της περιοδείας ήταν το Σχηματάρι όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Βασίλη Περγάλια στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του «Εμείς η Κοινωνία», όπου είχαν εγκάρδια συνομιλία, καθώς και με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

Ακολούθως, επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού Ανανέωση και Προοπτική του Νίκου Παπαϊωάννου, όπου συναντήθηκε με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και πολίτες.

Τον κ. Μαρκόπουλο στην περιοδεία του συνόδευαν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Βοιωτίας Γιάννης Δαλαβούρας, Γιώργος Βουγέσης, Γιώργος Κιούσης Κώστας Δάρρας και Δέσποινα Παρίση.