Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ζητώ συγγνώμη-Ζορίζομαι πάρα πολύ

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ζήτησε συγνώμη μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε, στο οποίο εμφανώς καταβεβλημένη, εξήγησε γιατί απουσιάζει από τα social media το τελευταίο χρονικό διάστημα.

«Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω με όσα γίνονται, δεν ξέρω. Σας ζητώ συγγνώμη, παιδιά, που δεν μπορώ να ανεβάσω τίποτα από την καθημερινότητά μου εδώ και τόσο καιρό. Ζορίζομαι πάρα πολύ. Παρόλα αυτά, το ξέρω ότι η ζωή συνεχίζεται, αλλά πραγματικά, δεν… Ήθελα να σας πω απλώς ένα γεια. Ελπίζω να είστε ασφαλείς και όσοι είστε διακοπές να περνάτε ωραία. Όσοι μπορείτε, να βοηθάτε όσο μπορείτε», είπε χαρακτηριστικά.

«τα social media απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν πολύ σοβαρή δουλειά και να επικοινωνήσουν πολύ σοβαρά θέματα και να βοηθήσουν σε σημείο, που είναι πραγματικά άξιο για συγχαρητήρια για πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι έδωσαν τον χρόνο τους για να επικοινωνήσουν όλες αυτές τις πληροφορίες όλο αυτόν τον καιρό. Συνεχίζουμε να κάνουμε το ίδιο πράγματα, γιατί απ’ ό,τι φαίνεται, οι φωτιές δεν σταματάνε. Και συνεχίζουμε την ζωή μας όπως μπορούμε, όσοι είμαστε ασφαλείς».