“ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ” 24 – 25 – 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

7.6.2016

Στα πλαίσια του 1ου Πολιτιστικού Τριημέρου Malacasa cafe, θα πραγματοποιηθεί ή έκθεση Τέχνης “Πινελιές Θερινής Νυκτός” με τη συμμετοχή 18 καταξιωμένων εικαστικών δημιουργών και θα περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής, φωτογραφίας, μικτής τεχνικής, installation και collage.

Οι καλλιτέχνες που λαμβάνουν μέρος στο εικαστικό event είναι οι: Νίκη Πετρίδη, Βίκη Μπραντίτσα, Δήμητρα Καραχάλιου, Μαίρη Γκαζιάνη, Μένια Χρηστάκη, Κωνσταντίνος Βερούτης, Λήλα Δίδου, Παναγιώτης Στεφάνου, Θωμάς Πάτιος, Ηλιάνα Σκουλάξινου, Αθηνά Τσιρίκα, Χριστίνα Κακογιαννάκη, Μαρία Αντωνιάδου, Ισιδώρα Δαμάσκου, Δήμητρα Κόκκινου, Κέλυ Φούτρου, Σύλβια Γεωργαλή, Χρήστος Πετρίδης.

Το 1ο Πολιτιστικό Τριήμερο Malacasa café είναι μία εκδήλωση πολλά υποσχόμενη, όπου συγκεντρώνει και παρουσιάζει διαφορετικά καλλιτεχνικά θέματα και δραστηριότητες όπως εκθέσεις τέχνης, παιδικά εργαστήρια, μουσικές συναυλίες και πολλά άλλα δρώμενα.

Όλα τα events θα λάβουν χώρα στους μεγάλους και καταπράσινους κήπους του Malacasa café, σε χώρο ιδιαίτερο και καλοκαιρινό. Σκοπός είναι να ευαισθητοποιηθεί το κοινό και να δρα ενεργά σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις με την παρουσία του και την συμμετοχή του.

Στην εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί και η προβολή της ταινίας μικρού μήκους ‘’ROXY’’ σε σενάριο και σκηνοθεσία του Αρτέμη Σαμοθράκη, στα πλαίσια της ευρύτερης στήριξης που πραγματοποιείται από τη διοργάνωση προς το Φιλοζωικό Σωματείο Ωρωπού. Διοργάνωση έκθεσης: Χρήστος Πετρίδης – Αρτέμης Σαμοθράκης.

Κατόπιν έκκλησης των διοργανωτών και των συντελεστών του event, κατά τη διάρκεια του 1ου Πολιτιστικού Τριημέρου, θα συγκεντρώνονται ζωοτροφές, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης ώστε να υποστηριχτεί το Φιλοζωικό Σωματείο Ωρωπού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό Malacasa cafe: Αγίας Παρασκευής 8, Μαλακάσα Πληροφορίες: 6947558013

Το πρόγραμμα για το 1ο Πολιτιστικό Τριήμερο είναι το εξής:

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

20.00 Χαιρετισμός & Εγκαίνια έκθεσης Τέχνης ΄΄Πινελιές Θερινής Νυκτός ΄΄, προβολή της ταινίας “ROXY”

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

18.00 Παιδικό εργαστήρι κολάζ

19.00 Βιβλιοπαρουσίαση από το συγγραφέα Μαριαντώνη Πολίτη με τίτλο “Το ταξίδι του Μύρκα”, των εκδόσεων “Έμπνευσις”

20.00 ZUMBA για όλους

22.00 Live concert με τους JazzMatazz

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

17.00 Εργαστήρι ρομποτικής για παιδιά από το εκπαιδευτικό κέντρο ADC

18.00 Kids Yoga

19.00 Dance cardio by “Fitcorner”

ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ