Πλημμύρισαν από κόσμο οι παραλίες του Ωρωπού. Μάχη για μια ξαπλώστρα.

Ανέβηκε η θερμοκρασία, κοντά στους 35ο C  σήμερα πρώτη μέρα του Φθινοπώρου και πλημμύρισαν οι παραλίες του Ωρωπού από επισκέπτες οι οποίοι έσπευσαν να μην χάσουν την ευκαιρία και να απολαύσουν το μπάνιο τους.

Από νωρίς το πρωί στην παραλιακή λεωφόρο της Σκάλας Ωρωπού η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι θύμιζε Δεκαπενταύγουστο.

Μεγάλη κίνηση  παρατηρήθηκε   και στα φερυ μπότ, από Σκάλα προς Ερέτρια, όπου, σήμερα, δρομολογήθηκαν τρία πλοία για να εξυπηρετήσουν το επιβατικό κοινό.

Η κίνηση αποτυπώθηκε και σε όλες τις  παραλίες του Ωρωπού,  όπου και πάλι η μάχη για μια ξαπλώστρα ανέβηκε στα ύψη, με την νεολαία, κυρίως, να επιλέγει εκείνα τα μαγαζιά που είχαν μουσική  η κάποιο event.

Έτσι τα μπαρ στην παραλία Μαρκοπούλου, στους Αγίους Αποστόλους και στα Πηγαδάκια γέμισαν από νεολαία οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία για χαλάρωση και παράλληλα να χαρούν τη δροσιά της θάλασσας  σε ένα από τα τελευταία μπάνια του φετινού καλοκαιριού που φεύγει ε χωρίς να μας συγκινήσει ιδιαίτερα.

Πάντως, οι επιχειρηματίες έδειξαν την ικανοποίησή τους γιατί, , στο τέλος της σεζόν τα καταστήματά τους γέμισαν, μήπως και ρεφάρουν για τα έξοδα του μήνα που προ μηνύονται πολλά και για  αρκετούς δυσβάσταχτα.