Πλημμύρισαν οι αυλές των σχολείων με χαρούμενες παιδικές φωνές

12.9.2016

Με τον καθιερωμένο αγιασμό έγινε και φέτος η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σε όλα τα σχολεία των Δήμων Ωρωπού και Τανάγρας παρουσία των τοπικών Αρχών και των γονέων των μαθητών.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θ. Ρούσσης παρέστη στον αγιασμό των σχολείων στις Αφίδνες, ενώ ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Β. Περγάλιας στο νηπιαγωγείο στο Δήλεσι.

Οι αυλές των σχολείων γέμισαν και πάλι χαρούμενες παιδικές φωνές, ενώ οι πρωτάρηδες βίωσαν την αγωνία και το άγχος της πρώτης ημέρας στη νέα τους σχολική ζωή.

Η «Άποψη τώρ@» βρέθηκε στον αγιασμό στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Χαλκουτσίου με στόχο να υποδηλώσει και τη στήριξη της στα παιδιά με ειδικές ικανότητες, στο έργο των εκπαιδευτικών, που οφείλει να συνδράμει και να στηρίξει η Πολιτεία, αλλά και  στην προσπάθεια των γονιών τους να δώσουν στα παιδιά τους μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Εκεί βρέθηκε ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Καλάμου κ. Δ. Χορμοβίτης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Χαλκουτσίου κ. Γ. Λιθαδιώτης και η Δημοτική Σύμβουλος κα Αν. Μαραβέλια.

Η «Άποψη τώρ@» εύχεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μια χαρούμενη δημιουργική σχολική χρονιά.

Αγιασμός στο Ειδικό Σχολείο Χαλκουτσίου
Αγιασμός στο Ειδικό Σχολείο Χαλκουτσίου