Πλημμύρισε φως η Τανάγρα με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Πλημμύρισε φως στην Τανάγρα με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου, χθες το απόγευμα, Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, δημιουργώντας μια χαρούμενη γιορτινή νότα στη ζωή των κατοίκων.

Η Αντιδήμαρχος Τανάγρας κα Μαρία Νίκα και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Αντώνης Μπελεγράτης, οι οποίοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, κατάφεραν να διοργανώσουν μια εξαιρετική Χριστουγεννιάτικη γιορτή, σε συνεργασία με την Δ.Η.Κ.Ε.Τ.

Ο Άγιος Βασίλης έκανε την εμφάνιση του ενθουσιάζοντας τα παιδιά με τα δώρα του, ενώ έπαιξαν με τα ξωτικά και κάνοντας face painting. Οι κυρίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Τανάγρας Ποίμανδρος, σαν καλές οικοδέσποινες, πρόσφεραν υπέροχα σπιτικά γλυκίσματα σε όλους.

Η κεντρική πλατεία της Τανάγρας γέμισε με μικρούς και μεγάλους που έσπευσαν να επισκεφθούν την φωτεινή φάτνη και το ξύλινο σπιτάκι του Άη Βασίλη. Στην εκκλησία του χωριού η Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Τανάγρας έψαλε Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από όλη την Ελλάδα. Μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, γεμάτη συγκίνηση, που κορυφώθηκε με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και τα φωτεινά φανάρια-αερόστατα που άναψαν και έλαμψαν όλα μαζί στον Ταναγραίο έναστρο ουρανό, με το καθένα να στέλνει μια ευχή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Δ.Η.Κ.Ε.Τ. κ. Αλέξανδρος Ανυφαντής και ο Αντιπρόεδρος κ. Διομίδης Δριχούτης, η Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Τανάγρας κα Ελένη Ζαφειροπούλου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κων/νος Λαμψάνης, καθώς και πλήθος κόσμου.