Πνίγηκε σε πηγάδι για να σώσει τον σκύλο του

Σοκ σε χωριό της Κρήτης με το τραγικό τέλος 33χρονου, που δεν κατάφεραν να σώσουν άνδρες της ΕΜΑΚ

Συγκίνηση σε όλη την Κρήτη έχει προκαλέσει ο τραγικός χαμός ενός 33χρονου, που πνίγηκε σε πηγάδι χωριού του Αρκαλοχωρίου στην προσπάθειά του να σώσει τον αγαπημένο του σκύλο!

Ο άτυχος Δημήτρης Καρέλης είχε βγει βόλτα στην περιοχή της Αγίας Σεμνής με τον πιστό τετράποδο φίλο του, γύρω στις 8 το βράδυ του Σαββάτου. Το ζώο άρχισε να τρέχει και κάποια στιγμή χάθηκε από τα μάτια του αφεντικού του.

Ο Δημήτρης έτρεξε να δει πού είχε πάει και διαπίστωσε με φρίκη ότι είχε πέσει σε ένα πηγάδι βάθους εννέα μέτρων! Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο νεαρός μπήκε μέσα στο πηγάδι για να σώσει το σκυλί, όμως δεν κατάφεραν να βγουν στην επιφάνεια ούτε αυτός ούτε το άτυχο ζώο και πνίγηκαν και οι δύο!

Κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την Πυροσβεστική, που έσπευσε από τις Μοίρες και τον Πύργο. Με τη βοήθεια των ανδρών της ΕΜΑΚ οι πυροσβέστες κατάφεραν λίγο μετά τις 22.00 να ανασύρουν, δυστυχώς, νεκρούς τον άτυχο νεαρό και τον σκύλο του. Τα προσωπικά αντικείμενα του 33χρονου βρέθηκαν στο χείλος του πηγαδιού και το άψυχο σώμα του σκυλιού να επιπλέει στην επιφάνεια.

Η είδηση σκόρπισε θρήνο στο Ηράκλειο και βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του Δημήτρη Καρέλη που διαμένουν στην περιοχή των Γουρνών. Σπαρακτικά είναι στο facebook τα μηνύματα των φίλων του, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα αντικρίσουν ποτέ ξανά το χαμόγελό του.

Το τραγικό τέλος του 33χρονου και τα φιλοζωικά του αισθήματα έχουν προκαλέσει και τεράστια συγκίνηση στους φιλόζωους σε όλη την Ελλάδα, που και αυτοί έγραψαν δεκάδες μηνύματα στην προσωπική του σελίδα.

espressonews.gr