Ποδηλατόδρομος στο Δήλεσι

 

Το δικό του ποδηλατόδρομο πρόκειται να αποκτήσει άμεσα το Δήλεσι μετά από απόφαση που πάρθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τανάγρας στις 7 Οκτωβρίου 2015.

 

 

Το πλάτος του ποδηλατοδρόμου θα είναι 2 μ. και συνολικού μήκους περίπου 1.300 μ. κατά μήκος της Λεωφόρου Σχηματαρίου του οικισμού Δήλεσι ξεκινώντας από την οδό Μακεδονίας και τερματίζοντας στην οδό Αγ. Γρηγορίου.

 

 

Το χρονικό διάστημα που προβλέπεται βάσει της απόφασης για την κατασκευή του ποδηλατοδρόμου ορίζεται από τις 12 Οκτωβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου 2015 με ενδεχόμενο παράτασης του προγράμματος χρηματοδότησης άρα και του έργου έως τις 30 Δεκεμβρίου 2015.

 

 

Οι απαραίτητες μελέτες και προϋποθέσεις για την πρόβλεψη της ομαλής κυκλοφορίας μέχρι την ολοκλήρωση της κατασκευής του έργου έχουν γίνει, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν σημαντικά προβλήματα κυκλοφορίας

 

 

Η ευχάριστη αυτή είδηση έρχεται να επιβεβαιώσει τις προθέσεις και το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για την ανάπτυξη του παραλιακού στολιδιού του Δήμου Τανάγρας, το Δήλεσι. Αναμένουμε να δούμε και άλλα αναπτυξιακά έργα στην 5η Δημοτική Ενότητα Τανάγρας, που θα δώσουν στο Δήλεσι τη θέση που πραγματικά του αξίζει.