Ποια είναι η 38χρονη σατανική χήρα του καρδιολόγου. Τι θα γίνει με το 4χρονο παιδί τους;

Μόνο με παραμύθι θα μπορούσε κανείς να παρομοιάσει τη ζωή της 38χρονης συζύγου του Καρδιολόγου από τη Σητεία. Κόρη καθαρίστριας από τη Βουλγαρία ήρθε στην Ελλάδα με την οικογένεια της πριν από μερικά χρόνια για μια καλύτερη τύχη. Όμορφη κοπέλα χαμηλών τόνων βοηθούσε τη μητέρα της καθαρίζοντας γραφεία και σπίτια και κάπως έτσι γνώρισε πριν από πέντε χρόνια τον γνωστό καρδιολόγο από τη Σητεία με την μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Η γνωριμία, γράφει το cretalive.gr, έγινε στο Ιατρείο, το οποίο καθάριζε η μητέρα όπου η 38χρονη πήγαινε συχνά για βοήθεια. Πολύ γρήγορα η γνωριμία εξελίχθηκε σε έρωτα και πριν από τέσσερα χρόνια η 38χρονη θα ανακοίνωνε στο γιατρό ότι είναι έγκυος. Ο καρπός του έρωτα τους χαροποίησε τον 62χρονο που ήθελε πάρα πολύ να αποκτήσει απόγονο- κάτι που δεν είχε συμβεί στον προηγούμενο γάμο του.

Αμέσως παντρεύτηκε την 38χρονη ανοίγοντας της διάπλατα την πόρτα σε μια καινούρια ζωή. Ακριβά ρούχα, διακοπές σε πεντάστερα ξενοδοχεία, ταξίδια στο εξωτερικό, χρήματα, ό,τι είχε ονειρευτεί.

Ωστόσο παρά την καλή ζωή δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τον εφηβικό της έρωτα, με αποτέλεσμα πολύ σύντομα, η σχέση της με τον 37χρονο Βούλγαρο αστυνομικό να αναζωπυρωθεί.

Συχνά αναφέροντας διάφορες δικαιολογίες ταξίδευε στη Βουλγαρία για να βρίσκεται κοντά τον εραστή της. Μαζί είχε πάντα το παιδί. Τον τελευταίο χρόνο ο γιατρός είχε καταλάβει ότι έχει εραστή, με αποτέλεσμα η σχέση τους να έχει διαταραχθεί ανεπανόρθωτα.

Οι συχνοί τσακωμοί είχαν φέρει την κατάσταση στα άκρα οδηγώντας το ζευγάρι σε διάσταση. Μάλιστα ο γιατρός είχε εκφράσει σε συγγενικό του πρόσωπο τον προβληματισμό του σε σχέση με την πατρότητα του παιδιού ωστόσο δεν είχε καταφέρει να κάνει τεστ DNA, αφού η μητέρα δεν άφηνε το παιδί ποτέ από κοντά της. Σύμφωνα με συναδέλφους του καρδιολόγου, ο ίδιος ήταν πολύ προβληματισμένος το τελευταίο διάστημα, ωστόσο δεν περίμενε ότι η 38χρονη θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

Η επιμέλεια του 4χρονου

την επιμέλεια του 4χρονου γιου του καρδιολόγου θα διεκδικήσει η Βουλγάρα γιαγιά. Μάλιστα, αύριο οι φερόμενοι ως  δολοφόνοι θα περάσουν από τον εισαγγελέα, ώστε να απολογηθούν. Η ρεπόρτερ της εκπομπής, Ελένη Κοττέ, συνάντησε στη Σητεία, γειτόνισσα και φίλη του ζευγαριού, αλλά και άτομα τα οποία βρίσκονταν κοντά στην οικογένεια, δίνοντας παραπάνω πληροφορίες για τη ζωή τους, πριν την δολοφονία.

Η κ. Μαρία, η γειτόνισσα του Χρήστου Καλαντζάκη και της 38χρονης συζύγου του μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πως ήταν η σχέση του ζευγαριού, για τον αδικοχαμένο άνδρα αλλά αποκάλυψε και τις τιτάνιες προσπάθειες που έκανε η μητέρα του 4χρονου για να στείλει το παιδί στην Βουλγαρία. Συγκλονιστικό είναι και το ξέσπασμα της πεθεράς του γιατρού η οποία προσπαθεί με δάκρυα στα μάτια να πει πως η κόρη της που κατηγορείται για συμμετοχή στο φόνο του συζύγου της, τον αγαπούσε…