Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συρροή σε βάρος του γιατρού “μαϊμού” Ν. Κόντου

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 47χρονο που εμφανιζόταν ως γιατρός και πουλούσε «θεραπείες» σε βαριά ασθενείς, με αποτέλεσμα να πεθάνουν δυο παιδιά 14 και 16 ετών από Χίο και Κω αλλά και έναν 76χρονο. «Ψάρευε» θύματα και στο Άγιο Όρος! Τι τον πρόδωσε, συνεργός η γυναίκα του. Δείτε που έμενε.

Μαϊμού γιατρός: Κόβεις το οξυγόνο και bye bye ο καρκίνος – Ηχητικό ντοκουμέντο

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αντιποίηση του ιατρικού λειτουργήματος και απάτη ασκήθηκε σε βάρος του 47χρονου, που εμφανιζόταν ως γιατρός και έπειθε ασθενείς με ανίατες ασθένειες να του εμπιστευθούν τη θεραπεία τους, αποσπώντας χρήματα από τις οικογένειες τους.

Ο 47χρονος που πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή φέρεται να χρησιμοποιούσε το όνομα “Νίκος Κοντός”, ενώ συνεργός του φέρεται πως ήταν η σύζυγός του, η οποία εμφανιζόταν ως γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας

Άνδρας παρίστανε τον ογκολόγο. Σε τρεις περιπτώσεις πέθαναν οι ασθενείς

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατά δήλωσή του “γιατρός, μπήκε στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών τον περασμένο Νοέμβριο, μετά τις καταγγελίες σε βάρος του αλλά και τις μηνύσεις από γονείς δύο παιδιών που έφυγαν από τη ζωή καθώς τους έπεισε να σταματήσουν τη θεραπευτική αγωγή στην οποία υποβάλλονταν. Αρχικά πάντως οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν αφού δεν γνώριζαν το πραγματικό του όνομα. Την έρευνα μάλιστα για τη δράση του επόπτευε ο ίδιος ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας ενώ η σύλληψή του έγινε μετά από ένταλμα που εξέδωσε ο ανακριτή.

Υπενθυμίζεται πως ο 47χρονος πλησίαζε ανθρώπους σε μοναστήρια και εκκλησίες που έπασχαν από κάποιο σοβαρό νόσημα και έκαναν τάματα για να θεραπευτούν και τους έλεγε να σταματήσουν τη θεραπεία που ακολουθούσαν και να ακούσουν τι θα τους πει ο ίδιος να κάνουν, υποσχόμενος πλήρη ίαση.

Τα δεκάδες πρόσωπα του γιατρού-μαϊμού. Είχε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα

thetoc