Πονοκέφαλο στον Θ. Ρούσση προκαλεί η στάση των κ.κ. Αν. Γαζβινιάν και Ν. Τζεβελέκου

Ν. Τζεβελέκος: «Τα παντελόνια είναι για να φοράνε κι όχι να τα κρεμάνε στα μανταλάκια»

Άστραψε και βρόντηξε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Τζεβελέκος, στο Δημοτικό Συμβούλιο της 30ης Μαρτίου, με όσους διαρρέουν ανυπόστατες φήμες για το πρόσωπό του επιχειρώντας να μειώσουν την παρουσία του στο ψηφοδέλτιο της παράταξης  «Πρώτα ο Δημότης» του κ. Θ. Ρούσση.

Ο κ. Ν. Τζεβελέκος, ο οποίος πάντα είναι χαμηλών τόνων, δεν άντεξε το όργιο φημών  των τελευταίων ημερών όπου κάποιοι διέρρεαν  ότι τον παρακαλούσαν για να μετάσχει στο συνδυασμό όταν, όπως είναι γνωστό, υπήρξε από τους πρωτεργάτες της συγκρότησής του ψηφοδελτίου.

Μπροστά σε αυτή την φημολογία ο κ. Ν. Τζεβελέκος είπε ότι «τα παντελόνια είναι για να φοράνε κι όχι να τα κρεμάνε στα μανταλάκια» στέλνοντας σαφές μήνυμα στους επικριτές του. Επεσήμανε δε  ότι η αντίδραση του αυτή δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός ότι ο Δήμαρχος δεν τον τίμησε με το να τον ορίσει Αντιδήμαρχο Αυλώνα παρά το γεγονός ότι έχει μια μακρά εμπειρία στα αυτοδιοικητικά.

Είναι φανερό ότι οι σχέσεις του κ. Ν. Τζεβελέκου με τον Δήμαρχο έχουν διαρραγεί κι αυτό φάνηκε κι από τη στάση του κατά τη συζήτηση των θεμάτων του Δημοτικού Συμβουλίου της 30ης Μαρτίου όπου σε πολλά εξ αυτών  ψήφισε παρόν ή όχι, ενώ σε κάποια έδωσε θετική ψήφο, ψηφίζοντας κατά συνείδηση και όχι παραταξιακά.

Στάση εποικοδομητικής κριτικής δείχνει να κρατάει και ο πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Ανδρέας Γαζβινιάν απέναντι στη Δημοτική Αρχή, καθώς, πλέον, απαλλαγμένος από την άσκησε εξουσίας τοποθετείται ελεύθερα σε όλα τα θέματα και εκφράζει τις απόψεις του ψηφίζοντας κατά συνείδηση.

Οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης κ.κ. Αν. Γαζβινιάν και Ν. Τζεβελέκος όπως φαίνεται θα κρατήσουν κριτική στάση,  γεγονός που δεν αποκλείεται να προκαλέσει ενδοπαραταξιακές τριβές με απρόβλεπτες συνέπειες. Οι ίδιοι σε καμία περίπτωση δεν προτίθενται  να προχωρήσουν σε ανεξαρτητοποίηση, αλλά είναι βέβαιον ότι με την αλλαγή της στάσης τους θα προκαλέσουν  έντονο πονοκέφαλο στο Δήμαρχο κ.  Θ. Ρούσση ο οποίος δεν αποκλείεται να βγάλει στο μέλλον ακόμη και την «κόκκινη κάρτα».

Διαβάστε: Προχωράει η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δ. Ωρωπού και Περιφέρειας για το Βιολογικό καθαρισμό

Διαβάστε: Ο Δήμος Ωρωπού επιχορηγεί με το ποσό 180 χιλιάδων ευρώ στα Πολιτιστικά και Αθλητικά Σωματεία

Διαβάστε: Ποσό 119.870 ευρώ για τα σχολεία του Δήμου Ωρωπού

Comments are closed.