Που και πως θα περάσει την άδεια του ο Κουφοντίνας

Αίτημα για διήμερη άδεια κατέθεσε ο καταδικασμένος για τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» Δημήτρης Κουφοντίνας και έγινε δεκτό.

Το ηγετικό στέλεχος της 17Ν, που βρίσκεται στη φυλακή από τότε που συνελήφθησαν τα μέλη της οργάνωσης, ζήτησε διήμερη άδεια από το αρμόδιο συμβούλιο της φυλακής και το αίτημα του, αφού τέθηκε προς εξέταση και κρίθηκε θετικά.

Επικαλέστηκε τους δεσμούς με την οικογένεια και την επαγγελματική αποκατάσταση που ειναι ο δρόμος για την επανένταξη στην κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ανέφερε: “Θα χρησιμοποιήσω την άδεια στο πλαίσιο του νόμου και για την ενισχυση των δεσμών με την οικογένειά μου. Επιθυμώ, επίσης, να επανασυστήσω την μελισσουργική μονάδα που είχα”.

Σήμερα, γύρω στις 12 το μεσημέρι, εξήλθε από τις φυλακές του Κορυδαλλού, συνοδεία της συζύγου του, Αγγελικής Σωτηροπούλου, του γιου του Έκτορα και της δικηγόρου του Γ. Κούρτοβικ.

Θα περάσει την 48ωρη άδεια που πήρε από τις φυλακές Κορυδαλλού,  στο σπίτι του στον Βαρνάβα και θα ασχοληθεί με τα μελίσσια του. Εκεί άλλωστε ζει και η σύζυγός του. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας θα παρουσιάζεται 2 φορές την ημέρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.