Προγραμματισμός ενεργειών καταπολέμησης κουνουπιών περιόδου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λιβαδειά  22 – 03 – 2018

Προγραμματισμός ενεργειών καταπολέμησης κουνουπιών περιόδου 2018

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά, με θέμα τον προγραμματισμό ενεργειών καταπολέμησης των κουνουπιών στην Π.Ε. Βοιωτίας για την περίοδο 2018.

Συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Συντονισμού Πολιτικής Προστασίας κ. Καρακάντζας Αθανάσιος,  ο Αντιπεριφερειάρχης  Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Περγαντάς Ιωάννης , ο Πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Ορχομενού, κ. Υπερήφανος Λουκάς, οι Δήμαρχοι Αλιάρτου και Αράχωβας –Διστόμου-Αντίκυρας, κ. κ. Ντασιώτης Γιώργος και Γεωργακός Ιωάννης, ο Αντιδήμαρχος Δ. Λεβαδέων, κ. Κυπραίος Χρήστος, η Αντιδήμαρχος Αράχωβας-Διστόμου-Αντικυρας κ. Σβάνα Κατερίνα, ο Γενικός Δ/ντής ΠΣΤΕ κ. Τσελάς Σταύρος, η Προϊσταμένη Κοινωνικής Προστασίας – Παιδείας-Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ Αναστασίου Βασιλική του Δ. Θηβαίων , η υπάλληλος της Κοινωνικής Προστασίας του Δ. Θηβαίων, κ. Σύρου Ζωή, ο ανάδοχος του έργου Περγαντάς Παναγιώτης και υπηρεσιακοί παράγοντες των αρμόδιων υπηρεσιών της Π.Ε. Βοιωτίας.

«Η λήψη απαραίτητων μέτρων σε κάθε πρόβλημα είναι η καλύτερη θεραπεία. Σε συνεργασία με τους Δήμους της Π.Ε. Βοιωτίας προχωράμε σε επίγειους αλλά και εναέριους ψεκασμούς καταπολέμησης των προνυμφών ώστε έγκαιρα να αντιμετωπίσουμε την ανάπτυξη των κουνουπιών.

Η δημόσια υγεία ήταν και παραμένει πρώτο μας μέλημα», τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.