ΠΡΟΚΟΝΝΗΣΙΑ 2016 υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. Ωρωπού

3.7.2016

Μια θαυμάσια μουσικοχορευτική παράσταση με θέμα «Βήματα & Σχήματα» παρουσίασε το Σαββάτου 2 Ιουλίου ο Πολιτιστικός & Πνευματικός Όμιλος Νέων Παλατίων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ΠΡΟΚΟΝΝΗΣΙΑ 2016 που ξαναζωντάνεψαν, μετά από πολλά χρόνια, στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Νέων Παλατίων κ. Θεόφιλος Μιλιόγλου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αναβίωση των εκδηλώσεων στην πλατεία του Αγ. Γεωργίου ευχαριστώντας τον πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Ωρωπού κ. Μιχάλη Τόλια για την αμέριστη συμπαράσταση του και την άψογη συνεργασία τους.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Ωρωπού κ. Μιχάλης Τόλιας από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Θ. Μιλιόγλου για το έργο του Ομίλου Νέων Παλατίων και την πρωτοβουλία να διοργανώσει τις εκδηλώσεις ΠΡΟΚΟΝΗΣΙΑ 2016. Επεσήμανε ότι το Ν.Π.Δ.Δ. είναι αρωγός σε κάθε εκδήλωση που διοργανώνουν τα πολιτιστικά σωματεία.

Ο κ. Μ. Τόλιας με ικανοποίηση ανακοίνωσε την Έκθεση Βιβλίου που διοργανώνεται στην παραλία, καθώς και για την αναπαράσταση της απελευθέρωσης του χωριού Ωρωπός, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ασωπός».

Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Ωρωπού εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τα εγκαίνια του Μουσείου στις 30 Ιουλίου, τονίζοντας ότι ο Δήμος Ωρωπού στηρίζει τη σπουδαία αυτή έναρξη και απήυθυνε κάλεσμα προς όλους να επισκεφθούν το Μουσείο.

Το Ν.Π.Δ.Δ. Ωρωπού για μια ακόμη φορά προάγει τον Πολιτισμό διοργανώνοντας για το καλοκαίρι 2016 πολλές μουσικές και θεατρικές εκδηλώσεις σε όλες τις περιοχές του Δήμου Ωρωπού, ενώ στέκεται αρωγός στους Πολιτιστικούς Συλλόγους συμπεριλαμβάνοντας το έργο τους στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Ν.Π.Δ.Δ. Ωρωπού.

ΠΡΟΚΟΝΝΗΣΙΑ 2016

ΠΡΟΚΟΝΝΗΣΙΑ 2016

4

ΠΡΟΚΟΝΝΗΣΙΑ 2016

ΠΡΟΚΟΝΝΗΣΙΑ 2016

ΠΡΟΚΟΝΝΗΣΙΑ 2016