ΠΡΟΣΟΧΗ για όσους μετακινούνται στο Δήμο Ωρωπού-Νέα επιδείνωση του καιρού από το μεσημέρι

Το κύμα κακοκαιρίας, με τις έντονες χιονοπτώσεις, που πλήττει το Δήμο Ωρωπού από το απόγευμα της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου, αναμένεται να συνεχιστεί, καθώς σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, αναμένεται από το μεσημέρι και μετά, νέο κύμα κακοκαιρίας με χιονοπτώσεις.

Οι μετακινήσεις στις Περιφερειακές Οδούς Μαλακάσας, Μαρκοπούλου, Καπανδριτίου και Καλάμου, Καλάμου καθώς και στη Δημοτική Ενότητα Αφιδνών, ιδίως στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, πρέπει να γίνονται με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Ωρωπού είναι σε ετοιμότητα και εκδόθηκε σχετική Ανακοίνωση:

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, αναμένεται από το μεσημέρι και μετά, νέο κύμα κακοκαιρίας με χιονοπτώσεις. Παρακαλούνται όσοι πρόκειται να κινηθούν στις Περιφερειακές Οδούς Μαλακάσας, Μαρκοπούλου, Καπανδριτίου και Καλάμου καθώς και στη Δημοτική Ενότητα Αφιδνών, ιδίως στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, να φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες. Επίσης, αποφεύγετε τις μετακινήσεις χωρίς λόγο. Όλες οι Υπηρεσίες του Δήμου Ωρωπού είναι σε ετοιμότητα, προκειμένου να συνδράμουν στο έργο της Περιφέρειας Αττικής, η οποία είναι αρμόδια για τον εκχιονισμό των Περιφερειακών Οδών.
Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Ωρωπού

Τα τηλέφωνα που μπορούν να απευθύνονται οι δημότες για τυχόν προβλήματα είναι: 2295320303 – 2295320306.