Προσπάθησαν να περάσουν παράνομα στην Ευρώπη κρυμμένοι σε στρώματα!

 

Άφωνοι έμειναν αστυνομικοί στο Μαρόκο όταν άνοιξαν στρώματα ύπνου κατά τη διάρκεια ελέγχων για ναρκωτικά, και αντίκρισαν δύο ανθρώπους οι οποίοι είχαν κρυφτεί στο εσωτερικό σε μία προσπάθειά τους να περάσουν παράνομα στην Ευρώπη.

Πρόκειται για δύο νεαρούς, που κατάγονται από την υποσαχάρια Αφρική, οι οποίοι προσπάθησαν να ταξιδέψουν μέχρι την Ευρώπη κρυμμένοι (άγνωστο για πόσες ώρες ή μέρες) μέσα σε στρώματα ύπνου που μετέφερε ένα αυτοκίνητο στο Μαρόκο.

Αστυνομικοί που είδαν το όχημα και διενέργησαν ελέγχο, με την υποψία ότι μπορεί να μετέφερε ναρκωτικά, έμειναν άφωνοι ανοίγοντας τα στρώματα και αντικρίζοντας μέσα τους δύο άνδρες.

Φωτογραφίες από την στιγμή της σύλληψης των δύο ανδρών δημοσίευσε στο Twitter ο Ισπανός γερουσιαστής Τζον Ινιαρίτου.

«Όσο δεν υπάρχουν ασφαλείς δίοδοι για τους αιτούντες ασύλου, καταστάσεις όπως αυτές θα συνεχίσουν να εκτυλίσσονται στα νότια σύνορα της Ευρώπης», έγραψε ο πολιτικός.

Οι δύο νεαροί άνδρες δεν εμφανίζουν προβλήματα υγείας και πρόκειται σύντομα να απελαθούν. Ο οδηγός του οχήματος που τους μετέφερε τράπηκε σε φυγή κατά τη διάρκεια του ελέγχου και διαφεύγει της σύλληψης.

pronews