Προσφορά γευμάτων στους πυρόπληκτους-Τα σημεία τροφοδοσίας για το Δήμο Ωρωπού

Με δύο σημαντικές προσφορές εξασφαλίζονται 2.000 επιπλέον μερίδες φαγητού για τους πυρόπληκτους, τα σώματα ασφαλείας, τα κλιμάκια και τις ομάδες εθελοντών που δραστηριοποιούνται στις περιοχές που επλήγησαν στην Βορειοανατολική Αττική. Τα γεύματα προσφέρει το «Δειπνοσοφιστήριον» και η εταιρεία «Γευσήνους».

Η διανομή των γευμάτων, η οποία θα πραγματοποιηθεί με το συντονισμό της Περιφέρειας Αττικής, ξεκινάει από αύριο και θα διαρκέσει για 7 ημέρες. Μετά από συγκεκριμένες ενέργειες και σύμφωνα με τις οδηγίες του Περιφερειάρχη Αττικής, οι μερίδες θα διανέμονται μέσω των 7 σημείων τροφοδοσίας που έχουν αναπτυχθεί στην Βορειοανατολική Αττική. Από τα σημεία τροφοδοσίας μπορούν να προμηθεύονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης οι πυρόπληκτοι, πυροσβέστες, σώματα ασφαλείας, στελέχη κλιμακίων, εθελοντές και όποιος άλλος έχει ανάγκη.

Τα σημεία τροφοδοσίας της Περιφέρειας Αττικής βρίσκονται:

  1. Στην πλατεία Αφιδνών
  2. Στη γέφυρα Αφιδνών επί της Εθνικής Οδού
  3. Στην Ιπποκράτειο Πολιτεία
  4. Στους Θρακομακεδόνες
  5. Στη Βαρυμπόμπη
  6. Στο Κρυονέρι
  7. Στον Άγιο Στέφανο

Εκτός από αυτά τα 7 σημεία, μέρος των ποσοτήτων, σε συνεργασία με τους δημάρχους των 3 πληγέντων δήμων (Αχαρνών, Ωρωπού και Διονύσου) θα διανεμηθούν σε όσους έχουν ανάγκη.

Η προμήθεια των γευμάτων θα γίνεται τμηματικά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Οι ποσότητες αυτές έρχονται να προστεθούν σε εκείνες που ήδη διανέμονται εδώ και ημέρες από τα παραπάνω  σημεία.

Γιώργος Γιασημάκης Δήμος Ωρωπού
Πολιτικη Προστασια Δημος Ωρωπού