Πρωτιές στο χρόνο για την Ταναγραία Ευαγγελία Δριχούτη στους Περιφερειακούς Αγώνες Κολύμβησης στη Χαλκίδα

Σημαντικές επιτυχίες στην κολύμβηση πέτυχε η Ευαγγελία Δριχούτη, από την Τανάγρα, στην κατηγορία των κορασίδων 12 ετών, στους Αγώνες 1ης Χειμερινής Ημερίδας Ορίων Περιφέρειας Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας & Ευβοίας, που διοργανώθηκαν από τον ΚΟΕ, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, στη Χαλκίδα.

Η Βαγγελίνα, η οποία αγωνίζεται με τα χρώματα του Ευβοϊκού ΓΑΣ, έσπασε το ρεκόρ χρόνου κατακτώντας:

Την 1η θέση στα 50 m πρόσθιο με χρόνο 00:44.04

Την 1η θέση στα 100 m πρόσθιο με χρόνο 1:35.27 και

Την 2η θέση στα 50 m ελεύθερο με χρόνο 00:34.55

Το αγώνισμά της είναι το πρόσθιο, στο οποίο διαπρέπει, αλλά και στα άλλα στιλ σημειώνει εξαιρετικές επιδόσεις.

Οι ειδικοί κάνουν λόγο για  ένα ταλέντο που με τη σκληρή και συστηματική δουλειά μπορεί να φέρει σπουδαίες επιδόσεις και να κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις στους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης.

Βεβαίως η ταλαιπωρία είναι μεγάλη γιατί θα πρέπει να μετακινείται σχεδόν καθημερινά από την Τανάγρα στη Χαλκίδα για προπόνηση, αλλά όπως λένε οι γονείς της αθλήτριας, «η Βαγγελίνα μας δίνει χαρά και δικαίωση για τον αγώνα που καταβάλουμε. Άλλωστε το τίμημα για εκατοντάδες παιδιά στην επαρχία, όπου θέλουν να κάνουν σοβαρό αθλητισμό, είναι να αναγκάζονται να μετακινούνται καθημερινά εκτός των ορίων της πόλης τους».

Πάντως ο πατέρας της αθλήτριας, Δημοτικός Σύμβουλος Τανάγρας και Αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΤ, κ. Διομήδης Δριχούτης, περιχαρής δηλώνει ότι αξίζει αυτή η ταλαιπωρία και την αντιμετωπίζει με χαμόγελο.