Πρωτοφανές «Face control» στην Ηρώδου Αττικού

5.2.2016

Όσοι διασχίζουν πεζή την Ηρώδου Αττικού σήμερα, Παρασκευή, θα υποβάλλονται σε έλεγχο, σύμφωνα με απόφαση της αστυνομίας.

Όπως διευκρίνισε εκπρόσωπος της αστυνομία, η απόφαση αυτή ισχύει μόνο για την Παρασκευή, αλλά και για όποια άλλη φορά κριθεί απαραίτητο, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η απόφαση αυτή ελήφθη για λόγους ασφαλείας και εξ αφορμής της επίσκεψης υπουργών ξένων χωρών στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και λόγω των γεγονότων που συνέβησαν το πρωί.

Ειδικότερα, στις 9 το πρωί, δέκα αστυνομικοί κρέμασαν πανό και σήκωσαν πλακάτ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό, αλλά και για εργασιακά θέματα.

Λίγο αργότερα στο ίδιο σημείο τρεις γυναίκες που συμμετείχαν σε πορεία του ΝΑΤ προσπάθησαν να σηκώσουν ένα πανό με τα αιτήματά τους.

«Face control στην Ηρώδου Αττικού, όλο και δημοκρατικότερα» έγραψε στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουτμουτσάκος.

Ερώτηση ο έλεγχος θα ισχύει και για τους τουρίστες που μεταβαίνουν στην Ηρώδου του Αττικού για να θαυμάσουν το προεδρικό Μέγαρο και στους  μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες τους; Κάποιοι θέλουν να γίνουμε διεθνώς ρεζίλι. Δεν φτάνει το κιτς με τις κλούβες; Κι από ποιους φοβάται μια αριστερή κυβέρνηση; Από το λαό που την ψήφισε;