Πως είναι σήμερα 15 παιδιά της ελληνικής τηλεόρασης (Εικόνες)

 

Έχετε αναρωτηθεί όμως, τι κάνουν αυτά τα παιδιά σήμερα που έχουν πλέον μεγαλώσει και πόσο έχει αλλάξει η εμφάνισή τους;

Στην τελική, αν τους έβλεπες έξω στον δρόμο, θα τους αναγνώριζες;

 

1. Η Μπουλίτσα από «Το Καφέ της Χαράς»

Η Τζόυς Ευείδη είχε ανεβάσει μια φωτογραφία στο facebook με την τηλεοπτική της κόρη, την Μπουλίτσα, και βλέπουμε ότι η Χριστίνα-Ιουστίνα Αρχοντή, που την υποδύθηκε, έχει μεγαλώσει πολύ!

2. Η Όλια από τη «Λένη»

H Δήμητρα Δουμένη, που υποδυόταν τη μικρή Όλια στη σειρά «Λένη» του Mega, είναι πλέον 23 ετών και φοιτήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Μάλιστα, ασχολείται σε σημαντικό βαθμό και με τη μουσική, δηλώνοντας ανά καιρούς πως θα ασχοληθεί με την Τέχνη σοβαρά, μονάχα όταν καταφέρει να ολοκληρωθεί σαν άνθρωπος.

 

 3. Ο Μιλτιάδης από το «Είσαι το Ταίρι μου»

Για όσους θυμούνται λεπτομέρειες, τεράστια αδυναμία της Στέλλας στο «Είσαι το Ταίρι μου», ήταν ο μικρός Μιλτιάδης. Σήμερα, ο Παναγιώτης Φιλιππαίος, συμμετείχε στο ρόλο του σερβιτόρου στο Κάτω Παρτάλι κι αδυνατούσαμε να καταλάβουμε ποιον μας θυμίζει! Βρε τον Παναγιώτη…

4. Ο Γιαννάκης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»

Αγαπημένο παιδάκι της ελληνικής TV. Ο Σάββας Σαλίπας που υποδύθηκε τον μικρό Γιαννάκη στο «Ευτυχισμένοι Μαζί», είναι πλέον στην εφηβεία κι αναμένεται να κάψει καρδιές, με τα καταγάλανα μάτια του!

5. Η Λίλα από το «Άκρως Οικογενειακών»

Η Ιφιγένεια Καλούτσα, που υποδυόταν τη Λίλα στο «Άκρως Οικογενειακών», έχει πλέον μεγαλώσει και είναι αρκετά διαφορετική από ότι τη θυμόμασταν!

6. Ο Θανάσης Μπαλαφούτης από την «Πολυκατοικία»

Σήμερα, ο Γιώργος Λιάτης που υποδυόταν τον τηλεοπτικό γιο του Παύλου Χαϊκάλη στην «Πολυκατοικία», δε θυμίζει σε τίποτα τον παλιό του εαυτό! Έχει χάσει τα περιττά κιλά, δηλώνει περήφανος για την επίτευξη αυτού του στόχου, ενώ έχει αναφέρει αρκετές φορές πως τα κατάφερε με τη βοήθεια της γυμναστικής και της σωστής διατροφής.

7. Η Μπέττυ από το «Λατρεμένοι μου Γείτονες»

Η Νεφέλη Κανάκη, υποδύθηκε μόλις στα 9 της χρόνια την Μπέττυ στο «Λατρεμένοι μου Γείτονες» του Mega κι έκλεψε τις καρδιές όλων μας. Σήμερα, έφηβη πλέον, έχει βάλει σαν πρώτη της προτεραιότητα τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο κι αν καταφέρει να τις συνδυάσει με την υποκριτική, έχει καλώς.

8. Η Φίφη από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»

Η Εύα Δαελλή που υποδύθηκε εξαιρετικά τη Φίφη στο «Ευτυχισμένοι Μαζί», σήμερα είναι πλέον 22 χρονών και έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές παραγωγές της ελληνικής τηλεόρασης. Με εξωτερική εμφάνιση που δεν περνά απαρατήρητη, αποτελεί ένα από τα …next big things του τηλεοπτικού μας τοπίου.

9. Η Κορίννα από το «Πάτερ Ημών»

Η Κορίννα Δαμουλιανού που υποδύθηκε την τηλεοπτική κόρη του Κώστα Καρρά στο «Πάτερ Ημών», έχει μεγαλώσει για τα καλά… είναι σήμερα 32 ετών και μάλιστα κατέβηκε και ως υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, προκαλώντας τον σχετικό ντόρο, γύρω από το όνομά της.

10. Ο Θανάσης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»

Ο Άρης Τσάπης που υποδύθηκε τον Θανάση στο «Ευτυχισμένοι Μαζί», πλέον έχει μεγαλώσει! Πρόκειται για ένα νεαρό που δε φοβάται να μιλήσει ανοιχτά για τον εαυτό του, ούτε να τσαλακωθεί. Έχει δηλώσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως στα 2,5 του χρόνια, ήρθε στην Ελλάδα από την Αλβανία, ενώ δε δίστασε να παραδεχτεί πως την περίοδο της παρουσίας του στη σούπερ πετυχημένη σειρά του Mega, είχε καβαλήσει το καλάμι, αλλάζοντας ακόμη και τις παρέες του στο σχολείο.

11. Η Βάλια από «Το Καφέ της Χαράς»

Η Έφη Ρασιά, που υποδύθηκε το έτερον ήμισυ του Μανωλάκη στο «Καφέ της Χαράς», δηλαδή τη Βάλια, σήμερα είναι ολόκληρη κοπέλα. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η μικρή Έφη είναι ανιψιά του Χάρη Ρώμα (βλ. Περίανδρος).

12. Η Άννα από «Το Νησί»

Η Ιφιγένεια Τζόλα που υποδύθηκε την τηλεοπτική κόρη της Κατερίνας Λέχου στο «Νησί», σήμερα είναι 17 ετών και συμμετείχε στην ελληνοφιλανδική συμπαραγωγή, «Περιπέτεια στο Αιγαίο». Να πούμε πάντως, πως η Ιφιγένεια Τζόλα συστήθηκε στο ελληνικό κοινό, υποδυόμενη την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην παιδική της ηλικία, στη σχετική σειρά του Alpha.

13. Ο Μιχάλης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»

Ο Δημήτρης Νταούλης που υποδύθηκε τον Μιχάλη στο «Ευτυχισμένοι Μαζί» (αλλά και τον μικρό Μουστοξύδη στους Λατρεμένους Γείτονες), σήμερα φοιτά στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και φαίνεται να έχει αφήσει πίσω του την Τέχνη της υποκριτικής.

14. Το «Χρυσάνθεμο» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Το γλυκύτατο Χρυσάνθεμο που το είδαμε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» στα 2 του έτη, είναι στην πραγματικότητα η κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και σήμερα είναι πλέον 22 ετών, μένοντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στον βαθμό που κάτι τέτοιο είναι εφικτό τουλάχιστον…

15. Ο Δημητράκης από «Το Νησί»

Ο Μάνος Τσαγκαράκης που υποδύθηκε τον Δημητράκη στο «Νησί», είναι σήμερα 18 ετών, ενώ ζει στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Στόχος του είναι οι σπουδές κι όχι τόσο η ηθοποιία.

16. Ο Μανωλάκης από «Το Καφέ της Χαράς»

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που να μη θυμάται τον Υιό του Περίανδρου Πώποτα. Σήμερα, ο 26χρονος πλέον Πάρης Σκαρτσολιάς, συνεχίζει την υποκριτική του καριέρα, κάνοντας μάλιστα, σημαντικές επιτυχίες στην τηλεοπτική σειρά «Ταμάμ», αλλά και στο θέατρο.

 

ΠΗΓΗ: neopolis.gr