Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς κατά τη διάρκεια της απεργίας

12.11.2015

 Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν σήμερα Πέμπτη οι συρμοί του Μετρό και του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, όπως και τα τρένα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς οι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν πλήρως στην 24ωρη γενική απεργία που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ. Δεμένα και τα πλοία στα λιμάνια, ενώ θα γίνουν και ακυρώσεις πτήσεων.

Στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου:

  • Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ.
  • Ο ΗΣΑΠ και το Τραμθα κινηθούν από τις 10 έως τις 4 το απόγευμα.

Στη Θεσσαλονίκη, τα λεωφορεία θα κινηθούν με προσωπικό ασφαλείας. Η νυκτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ» θα λειτουργήσει κανονικά από τις 10.10 το βράδυ έως τις 6.25 το πρωί. Θα κινηθεί ένα ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο για την εξυπηρέτηση των ΑμεΑ στην πρωινή και ένα στην απογευματινή βάρδια.

Ματαιώσεις σε δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Πέμπτη 12/11/2015

Ματαιώνονται τα δρομολόγια όλων των επιβατικών τρένων, καθώς και τα λεωφορεία που εκτελούν εσωτερικές διαδρομές εντός του δικτύου, εκτός των διεθνών δρομολογίων που στο ελληνικό τμήμα θα εκτελεστούν με λεωφορεία.

Οι αμαξοστοιχίες 600-601 θα κυκλοφορήσουν χωρίς τα διδάπεδα οχήματα μεταφοράς αυτοκινήτων, μετά τη λήξη της απεργίας (Πέμπτη προς Παρασκευή) από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Newsroom ΔΟΛ