Π. Καμμένος: Αγαπώ τον Κ. Καραμανλή, αλλά εντολές δεν παίρνω από κανέναν

2.1.2016

Μέχρι τέλους θα συνεχίσει την κυβερνητική συνεργασία του με τον μνημονιακό κ. Αλ. Τσίπρα ο πρώην αντιμνημονιακός κ. Π. Καμμένος, απορρίπτοντας κάθε σκέψη για οικουμενική κυβέρνηση και υποστηρίζοντας ότι είναι καλοδεχούμενος όποιος θέλει να στηρίξει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Όσο για τις σχέσεις του με τον Κ. Καραμανλή δηλώνει την αγάπη του προς το πρόσωπό του.

Ο κ. Καμμένος επιχειρώντας να διασκεδάσει  στα σενάρια του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων κ. Β. Λεβέντη, ότι με προτροπή του Κ. Καραμανλή θα ρίξει την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, τόνισε ότι θα στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα «μέχρι τέλους».

Σε δηλώσεις του στο Mega, όταν ρωτήθηκε για τον ρόλο του Κώστα Καραμανλή και ποια στάση θα κρατούσε αν ο πρώην πρωθυπουργός τού ζητούσε να απομακρυνθεί από την κυβέρνηση για να επανέλθει η ΝΔ, απάντησε:

«Έχω έντιμη σχέση με τον Κώστα Καραμανλή. Τον ακούω, τον σέβομαι και τον αγαπώ. Αλλά οι ΑΝΕΛ αποφασίζουν ανεξάρτητα. Εντολές δεν παίρνω από κανέναν και ούτε θα το έκανε ποτέ ο Καραμανλής. Δεν θα έκανε τέτοιες παρεμβάσεις. Έχει επιλέξει να είναι εκτός πολιτικής, δεν θα τον εμπλέξω εγώ».

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος επέμεινε στα σχέδια για την στράτευση των γυναικών, παρά τις αντιδράσεις κυβερνητικών στελεχών. Μάλιστα, ανέφερε ότι προτίθεται να συζητήσει το θέμα με όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.