Π. Λαφαζάνης: Η Κυβέρνηση δεν έχει μέλλον

24.1.2016

Η κυβέρνηση δεν έχει μέλλον, υποστηρίζει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, εκτιμώντας ότι λόγω του ασφαλιστικού ενδεχομένως να είναι και θέμα μηνών η ύπαρξή της. Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, σε συνέντευξή του στο liberal.gr, προβλέπει ότι η χρεοκοπία είναι θέμα χρόνου όσα μνημόνια και αν εφαρμοσθούν, ενώ χαρακτηρίζει την ευρωζώνη γερμανική οικονομική φυλακή και νομισματικό Ράιχ, υποστηρίζοντας ότι δεν παρέχει προστασία στην Ελλάδα από οικονομικούς και εθνικούς κινδύνους.

Διαψεύδει τα περί εισβολής στο Νομισματοκοπείο λέγοντας ότι είναι ένα «ωραίο κατασκοπευτικό – αστυνομικό στόρι, γαργαλιστικό και με υπερβολική δόση φαντασίας» και προκαλεί τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλαδας να καταθέσει αρμοδίως τα σχετικά στοιχεία και τις πληροφορίες «αλλιώς είναι μέγας συκοφάντης».

Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι έχει κάνει έναν μεγάλο συμβιβασμό «με την εγχώρια ολιγαρχία και ιδιαίτερα με τη διαπλεκόμενη» και ότι επιδίδεται σε ένα παζάρι για τις τηλεοπτικές άδειες προκειμένου «να αποκτήσει στήριξη από το τηλεοπτικό καθεστώς της χώρας».