Ράδιο Αρβύλα: Αντιδράσεις στα social media για βίντεο που σατιρίζουν τη Θεία Κοινωνία

Tο «Ράδιο Αρβύλα» δεν μεταδίδεται από κάποιο κανάλι, ωστόσο ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του έχουν βρει το δικό τους βήμα μέσα από το Youtube.

Όμως με το τελευταίο τους βίντεο, θέλησαν να σατιρίσουν την εκκλησία και τους ιερείς που αντέδρασαν στο lockdown των ναών λόγω του κορονοϊού.

Φαίνεται όμως πως η σάτιρα ξεπέρασε τα όρια αυτή την φορά, με τους χρήστες των social media να βάλουν κατά της εκπομπής, καθώς δεν δίστασε να σατιρίσει ακόμη και τη Θεία Κοινωνία, προκαλώντας έτσι σάλο.

Στο σατιρικό βίντεο, το οποίο έχει κατέβει από το Youtube, πιστοί βρίσκονται σε σειρά μέσα στο ναό και ενώ βήχουν ο ιερέας τους κοινωνεί κανονικά. Όταν φτάνει η σειρά του Αντώνη Κανάκη για να λάβει τη Θεία Κοινωνία ρωτάει τον παπά: «Πάτερ σίγουρα;» και εκείνος με σιγουριά του απαντά ναι.

Τρεις μέρες αργότερα ο Αντώνης Κανάκης εμφανίζεται άρρωστος και με βήχα στο κρεβάτι. Ο ίδιος μιλάει στο Θεό και του λέει: «Αχ Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;».

 

Τι ωραίο σκετς. Περιμένουμε τώρα την επόμενη εκπομπή που ο Κανάκης θα σατιρίζει τους μουσουλμάνους που κάνουν . Αντε Αντώνη. Είμαστε συντονισμένοι https://twitter.com/municapelo/status/1257600202040623105 
 madata.gr