Ράδιο Αρβύλα: Μετά από τόσα χρόνια επιτυχίας, ήρθε το τέλος;

Μετά από τόσα χρόνια επιτυχίας, ήρθε το τέλος για τους Ράδιο Αρβύλα;

Μια από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές των τελευταίων χρόνων φαίνεται πως ήρθε η ώρα να κλείσει τον κύκλο της στην ελληνική τηλεόραση.

ο λόγος για το «Ράδιο Αρβύλα», το οποίο όλα αυτά τα χρόνια πέρα από την επιτυχημένη του πορεία σε νούμερα τηλεθέασης, κατάφερνε να κρατάει ευχάριστη συντροφιά στο κοινό.

Οπως γράφει ο Γρηγόρης Μελάς στο newsit, ο δημιουργός του «Ράδιο Αρβύλα», ο Αντώνης Κανάκης, αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους και η εκπομπή να μην βγαίνει στον αέρα πλην… εκτάκτων περιπτώσεων, όταν δηλαδή η… «σάτιρα καλεί»!

Ο Κανάκης δέχεται πιέσεις από τα στελέχη του ΑΝΤ1 για να συνεχίσει την εκπομπή -αλλά σε εβδομαδιαία βάση κι όχι κάθε δύο βδομάδες- τελικά ο «Mister Αρβύλα» αποφάσισε να πάει… για άλλα!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του blog ο Θεσσαλονικιός μαζί με τη διοίκηση του σταθμού αποφάσισαν ότι την καινούργια σεζόν δεν θα βγαίνει το «Ράδιο Αρβύλα» ούτε κάθε δύο βδομάδες, αλλά όποτε χρειαστεί!

Ο Αντώνης Κανάκης ετοιμάζει το επόμενο τηλεοπτικό του σχέδιο και θα συζητήσει με στελέχη του ΑΝΤ1 αν υλοποιηθεί ή όχι, με τις δύο πλευρές να θελουν φυσικά να συνεχίσουν την πετυχημένη συνεργασία τους.

Έτσι θεωρείται σίγουρο πως την καινούργια σεζόν, κάπου μέσα στον Νοέμβριο, ο Αντώνης Κανάκης θα είναι στον αέρα με καινούργια εβδομαδιαία εκπομπή.