Ρέμος: Συναυλία στο Μόντε Κάρλο με 1.500 ευρώ είσοδο και πολυτελές μενού!

Μετά τις καθιερωμένες συναυλίες που δίνει για πελάτες με τεράστιο πορτοφόλι στο Nammos της Μυκόνου, ο Αντώνης Ρέμος φαίνεται να εγκαινιάζει κι ένα δεύτερο event. Αυτή τη φορά στο Μόντε Κάρλο με ίδιο target group πελατών. Η είδηση για τη συναυλία είχε γίνει γνωστή πριν από λίγες εβδομάδες στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Σήμερα το πρωί στο Happy Day έπαιξαν στιγμιότυπα από τη συναυλία που έγινε το Σάββατο στην πρωτεύουσα του Μονακό. Εκεί οι πελάτες έπρεπε να πληρώσουν ένα ποσό 1.500 ευρώ για να απολαύσουν τη συναυλία μαζί με ένα λιτό, αλλά πολυτελές μενού.

Το μενού περιελάμβανε ένα ταρτάρ καβουριού για αρχή, Wagyu Beef με πατάτες φούρνου για κυρίως πιάτο, ενώ για… φινάλε οι καλεσμένοι απήλαυσαν ένα λαχταριστό γλυκό με φράουλες και φιστίκι. Λίγο πριν ξεκινήσει το main event, είχε προηγηθεί και ελληνικό γλέντι με σούβλες, όπως είχε αναφέρει ο Φρίξος Δρακοντίδης στην εκπομπή του Λιάγκα.

Ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε για αρκετούς Έλληνες που ζουν κι εργάζονται στο Μονακό. Αξίζει να αναφερθεί ότι ένα μεγάλο ποσοστό των εσόδων θα πάει στην εκστρατεία Save The Oceans, που ήταν και ο τίτλος του τριήμερου γκαλά που διοργάνωσε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος.