ΡΟΚΑΚΗΣ η σίγουρη λύση!

Η επιχείρηση ΡΟΚΑΚΗΣ, από γενιά σε γενιά,  καταμετρά τέσσερεις δεκαετίες στην αγορά, με εξειδίκευση στα ελαστικά και στις ζάντες. Αυτή τη στιγμή η επιχείρηση επεκτείνεται με ένα νέο κατάστημα αποκλειστικά για ηχοσυστήματα, συναγερμούς, GPS και ό,τι αφορά τις απαιτήσεις της νέας τεχνολογίας στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου.

Ο Παντελής Ροκάκης, γέννημα θρέμμα Παλατιανός και ψυχή της επιχείρησης, μας μιλάει για την πορεία της, η οποία ξεκίνησε το 1984 ως οικογενειακή και παραμένει ακόμα.

«Το πρώτο κατάστημα το άνοιξε ο πατέρας μου, Δημήτρης Ροκάκης, το 1984 και ξεκινήσαμε με τα ελαστικά. Από πιτσιρικάς ήμουν δίπλα του, μαθαίνοντας τα ‘μυστικά’ της δουλειάς, με πολύ ενδιαφέρον και πείσμα να εξελίξω την επιχείρηση.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κοινού και να εδραιωθούμε στον κόσμο των ελαστικών. Το 2003 ανέλαβα τα ινία. Με πάθος για τη δουλειά μας και συνέπεια, συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους οίκους ελαστικών και ζαντών για να δίνουμε το καλύτερο δυνατό στο αγοραστικό κοινό. Με οργάνωση και δυναμική, βασικό μέλημά μας είναι να μείνει ευχαριστημένος ο πελάτης από τις υπηρεσίες και τις τιμές που προσφέρουμε».

Η οικογένεια Ροκάκη είναι πολύ δεμένη και στηρίζει ο ένας τον άλλο. Ο Παντελής Ροκάκης είναι παντρεμένος 19 χρόνια και έχει δύο παιδιά, τον Δημήτρη και την Μάρθα. Όταν μιλάει για την οικογένειά του η όψη του αλλάζει. Γεμίζει συγκίνηση και αγάπη. «Η σύζυγος μου, Νίκη, είναι ο στυλοβάτης της ζωής μου. Άξια, δυναμική, υπομονετική, πάντα δίπλα μου σε κάθε βήμα να στηρίζει κάθε μου προσπάθεια. Το ίδιο και τα παιδιά μας, συμπορευόμαστε όλοι μαζί ενωμένοι».

Τώρα ήρθε η ώρα να πάρει τη σκυτάλη ο γιος του Δημήτρης Ροκάκης, η τρίτη γενιά,  ανοίγοντας νέους ορίζοντες και προοπτικές στην πορεία της επιχείρησης. «Βαδίζοντας στα ίδια πρότυπα και αρχές που πάντα είχαμε, συνεχίζουμε στον τομέα βελτίωσης ήχου και ασφάλειας του αυτοκινήτου», επισημαίνει ο κ. Ροκάκης.

Το νέο εγχείρημα της επιχείρησης ΡΟΚΑΚΗΣ, είναι ελπιδοφόρο και αρκετά απαιτητικό. Οι εποχές έχουν αλλάξει και η  τεχνολογία έχει κάνει άλματα, βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Ο Παντελής Ροκάκης με το γιο του μπαίνουν δυναμικά στον ‘κόσμο’  αυτό και ο ίδιος τονίζει ότι «Έχω μάθει να ακούω τις ιδέες και τις προτάσεις του γιου μου. Δεν είμαι της άποψης ότι οι νέοι ‘δεν ξέρουν’. Αντιθέτως, το νέο αίμα γνωρίζει πολύ καλά τις απαιτήσεις της εποχής και μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες που υπάρχουν. Συνεχίζουμε με το ίδιο μεράκι και την ίδια διάθεση, αλλά με την εμπειρία των χρόνων. Λειτουργούμε σαν να ανοίξαμε σήμερα».

Η επιχείρηση ΡΟΚΑΚΗΣ δεν είναι τυχαία από τις πρώτες στο είδος της, με περισσότερα από 2.000 ελαστικά ετοιμοπαράδοτα. Η άμεση εξυπηρέτηση και η εξειδίκευση, το γρήγορο service και η εμπειρία χρόνων, η ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών, οι ασυναγώνιστες τιμές και η εμπιστοσύνη, την έχουν ανεβάσει στο βάθρο των ελαστικών. Τώρα, πλέον, κατακτά και τον κόσμο του ήχου και της ασφάλειας του αυτοκινήτου. Γιατί η σίγουρη λύση είναι ΡΟΚΑΚΗΣ!