Ρούλα Κορομηλά: Ντρέπομαι για αυτά που ακούγονται από γυναίκες για γυναίκες

Η αιχμηρή ανάρτηση της παρουσιάστριας

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση προχώρησε η Ρουλά Κορομηλά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια φάνηκε ενοχλημένη από τα αρνητικά σχόλια που ακούγονται και αφορούν στην εξωτερική εμφάνιση.

Αν και δεν κατονόμασε, η ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά θα μπορούσε να είναι υπερασπιστική για την Έλενα Παπαρίζου και τα σχόλια που ακούστηκαν για την εξωτερική της εμφάνιση και τα κιλά της κατά την εμφάνιση της στη Eurovision.

Συγκεκριμένα η Ρούλα Κορομηλά έγραψε: «Aς λέμε ένα « Μπράβο» σε όσους κάτι κατάφεραν. Προσπάθησαν! Τώρα: Κανένας δεν είναι εκτυφλωτικά αψεγάδιαστος! Μιλάμε υπερβολικά! Επικρίνουμε υπερβολικά, δικάζουμε υπερβολικά και άκομψα! Συμπεράσματα υπερβολικά! Όλα στην υπερβολή ,τελευταία. Η προσωπικότητα , οι αξίες και το ταλέντο των συνανθρώπων μας δεν κρίνονται από τις ρυτίδες, την χαλάρωση, τα κιλά, την ηλικία το αλαβάστρινο δέρμα!

Όλοι στον πλανήτη αλλάζουμε νούμερα! Large,xxl, medium και ολοι δεν μένουμε πάντα παιδιά! Αλλωστε ειναι Ευλογία να μεγαλώνεις. Με αυτά που ακούω κ διαβάζω να λέγονται για κάποιους, κ ειδικά απο γυναίκες προς αλλες, προσωπικά ντρέπομαι και θλίβομαι. Ας χρησιμοποιήσουμε τους καθρέφτες σπίτια μας κ όχι κατά το δοκούν. Ας ασχοληθούμε με τον εαυτό μας κ την ζωή μας κ ας αφήσουμε τους άλλους να πορεύονται ,να λειτουργούν ,όπως θέλουν. Εκεί που αποθεώνουμε κάποιον, τον ίδιο σε λίγο « λιντσάρουμε»! Αναίτια!

Πως έγινε, πως άλλαξε, πως πάχυνε, κ άλλα γλαφυρά… Το μικροσκόπιο έχει άλλη χρήση ! Η αγάπη πολλές και θεραπευτικές! Η χρήση,δόσεις,της κακίας (μακρυά μας) οδηγεί σε Σοβαρή ασθένεια η οποία δυστυχώς δεν θεραπεύεται Μιλάνε,μιλάνε κ δεν ξέρουν ακριβώς για ποιο πράγμα μιλάνε. Μιλάνε όμως».